Växjö Lakers ❤ CCM och Intersport
Publicerad: 2019-05-09
Nyhet
Växjö Lakers kan med glädje meddela att man kommit överens om kontraktsförlängningar med två sedan länge tillbaka starka materialpartners - CCM och Intersport.

Växjö Lakers har under många år samarbetat med CCM och Intersport som materialpartners. Nu står det klart att man förlänger kontraktet tack vare ett mycket väl fungerande långsiktigt samarbete.

- Jag vet inte riktigt för vilken gång i ordningen som vi förlänger med CCM och Intersport men det är två väldigt långsiktiga och väl fungerande samarbeten med två starka varumärken som vi gläder oss åt att få fortsätta arbeta tillsammans med, säger Henrik Evertsson, VD och Sportchef i Växjö Lakers.

CCM Hockey har sedan starten 1899 sitt huvudkontor beläget i hockey meckat Montréal i Kanada. Med hjälp av profiler som NHL-stjärnorna Carey Price, Sidney Crosby, Pavel Datsyuk, John Tavares och Connor McDavid som ansikten utåt för varumärket lanserar man varje säsong nya högklassiga produkter så som skridskor, klubbor, utrustning m.m.

"Växjö Lakers har etablerat sig som en av Sveriges absolut bästa hockeyföreningar"

- Växjö Lakers har etablerat sig som en av Sveriges absolut bästa hockeyföreningar och blir för oss en naturlig partner att jobba med och som vi nu förlänger vårt långa samarbete med. Som marknadsledande inom svensk hockey är det viktigt att jobba med de bästa lagen, de som inspirerar flest ungdomar och jobbar med både bredd och elitverksamhet. Växjö Lakers gör detta genom att ha bra förebilder, driva nyrekrytering och flickhockey på ett fördömligt sätt där vi är en stolt partner, säger Robert Zaring Global Marknadsdirektör på CCM Hockey.

Så här säger Ulrik Wallertz, mångårig samarbetspartner och ägare av Intersport Växjö om kontraktsförlängningen;
- Vi är mycket stolta över att vi har förlängt vårt samarbete och partnerskap med Växjö Lakers. Det betyder mycket för oss, både som kedja och lokalt i Smålandsregionen. Vi vill vara sportbutiken med stark lokal anknytning, den butik som Växjöborna ska känna som ”sin egen” sportbutik. I vår strävan att nå det målet känns det extra roligt att fortsätta vårt goda samarbete tillsammans med ett av Sveriges bästa hockeylag som betyder så mycket för så många Växjöbor.

PR & Kommunikation Carolina Toresson