Ny medarbetare på försäljningsavdelningen
Publicerad: 2020-01-24
Nyhet
Växjö Lakers välkomnar en ny medarbetare till försäljningsavdelningen, Henrik Moberg senast från radio-branschen och Nordic Entertainment Group. Lär känna honom i reportaget.

Varmt välkommen till Växjö Lakers!
- Tack, det känns roligt!

Berätta lite om dig själv!
- Jag är en 41 årig Växjöbo som har sambo och 2 gemensamma barn. Har jobbat med sälj och ledarskap i hela mitt yrkesamma liv. Idrottsbakgrund inom handbollen. På min fritid är jag antingen i handbollshallen eller i stallet.

Vad har du gjort tidigare?
- Jag kommer närmast från mediebranschen där jag jobbade som säljchef för östra Sverige. Innan dess jobbade jag sex år på Visma Spcs i olika roller inom ledarskap, sälj och kundbemötande.

Vad ser du som den största utmaningen med din nya tjänst?
- Att börja ett nytt jobb har alltid en viss grad av utmaningar. Men jag känner att med detta varumärke och hela organisationens kunnande och erfarenhet så finner jag mest möjligheter att utveckla mig själv och självklart kunna bidra med mina erfarenheter och kompetens inom marknad och sälj.

Hur känns det att vara Växjö Lakers senaste nyförvärv?
- Det känns fantastiskt kul att få bli en del av Växjö Lakers och jag kommer göra mitt yttersta för att alltid leverera på topp. Jag längtar till att få träffa alla våra befintliga samt nya samarbetspartners som tillsammans med oss fortsätter den resa som är påbörjad.

Henrik börjar sin anställning den 1 mars men kommer att finnas på plats i samband med hemmamatcher redan nu.

PR & Kommunikation Carolina Toresson