Legends | Torsten Yngveson
Publicerad: 2020-12-10
Legends
Dags att presentera ett nytt ansikte i Växjö Lakers Legends. I samband med kvällens hemmamatch mot Leksands IF är det före detta Lakersspelaren och lagkaptenen Torsten Yngveson som är matchens legend.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Torsten Yngveson!

Se till att hålla utkik på våra sociala medier, speciellt instagram, där det kommer hända en hel del roliga saker innan och under matchdag som du inte vill missa!

#12 Torsten Yngvesson

Gör idag:
- Jag arbetar som Klubbchef/VD i BIK Karlskoga.

Bästa minnet i klubben:
- Segern Troja borta i en rätt så avgörande match om avancemang till Hockeyallsvenskan som den ser ut idag. Innan var det en syd och en norr. Tror det var säsongen 2004/2005.

Främsta målet:
- Jag gjorde 2-1 målet i samma match som också blev slutresultatet.

En Växjö Lakers-anekdot:
- Det måste bli när vi gömde Martin Romö på golvet längst bak i spelarbussen när vi skulle till Tjeckien på träningsläger. Martin hade glömt sitt pass och var rätt stirrig när vi kom till Tjeckiska gränsen och gränspolisen steg ombord. Som tur var kollade de inte så noga. Själv slängde jag fram ett provisoriskt rosa pass som jag bara timmar innan avresa varit i Karlskrona och tillverkat. Kvällen innan avfärd hittade jag nämligen inte mitt.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Det blir en femma med nostalgiska inslag . Det får bli två av mina radarpartners från min tid i Lakers Shjon Podein och Christian Jakobsson flankerad av klubbens ikon Johan Markusson. Backar Andreas Custemo och Jens Nyström i mål ställer jag Fasth även om han inte får mycket att göra bakom den femman. Coachar gör jag själv.

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

PR & Kommunikation Carolina Toresson