"Två riktigt bra möten"
Publicerad: 2011-11-02

Växjö Lakers och publikvärdar har under måndagen och tisdagen haft genomfört utvecklingssamtal och har nu samsyn om en arbetsmodell som ska gälla i första hand säsongen ut.

– Det har varit två riktigt bra möten med engagerade och underbara människor. Vi har haft konstruktiva samtal, och nu är vi överens om hur vi ska arbeta, säger Anders Öman, VD i Växjö Lakers.

I första hand gäller arbetsmodellen innevarande säsong.

– Vi är alla nya i situationen, i och kring arenan och våra evenemang. Vi kände att det vore bra med en riktig säsongsavstämning efter ett första verksamhetsår. Det ges oss möjlighet att eventuellt justera vissa saker för framtiden, fortsätter Anders Öman.

En tidningsartikel i Smålandsposten gav upphov till en diskussion om publikvärdarnas arbetssituation.

– Vi är alla överens om att det blev fel och uppförstorat utan proportioner. Vi har därför gemensamt beslutat att detta är interna frågor och att vi också vill hålla det internt utan inblandning från media. Nu blev det som det blev och vi lämnar det vid det, säger Anders Öman.

– Publikvärdarna är viktiga för oss, de gör ett värdefullt arbete under matcherna och det är omöjligt att få ihop ett matcharrangemang utan dem. Nu har vi arbetat upp en bra struktur om hur arbetet ska fungera, och vi alla är nöjda med lösningen, avslutar Öman.

Redaktör Jonas Gustavsson