Växjö Lakers förlänger med Kiiskinen
Publicerad: 2017-04-05
Nyhet
Inför säsongen 2014/15 kom den finske forwarden till Växjö Lakers och skulle komma att skjuta klubben till svenska mästare för första gången. Sedan dess har han spelat i Växjö Lakers där han under två års tid varit assisterande kapten. Nu står det klart att Tuomas Kiiskinen kommer att spela i klubben även kommande två säsonger.

- Jag är väldigt glad över att få stanna i klubben! Det har varit tre riktigt bra år för mig och min familj i Växjö. När jag funderade över min framtid och kommande säsong var att spela i ett topplag högst upp på min priolista. Med tanke på hur väl Växjö som stad och klubb tagit hand om mig och min familj kändes det som ett givet val att förlänga mitt kontrakt. Jag ser verkligen fram emot nästa säsong där jag vill vara med och bidra till ett bättre slutresultat, säger Tuomas Kiiskinen.

Efter sin första säsong i klubben valde Växjö Lakers att förlänga Tuomas Kiiskinens kontrakt med två säsonger som nu kommit till ända. Idag står det dock klart att man förlänger med assiterande kaptenen ytterligare två år.
- Tuomas har varit hos oss i tre år och ingår nu i den kärna av spelare som vi kallar stomme. Då han sällan eller aldrig en dålig match kändes det givet att förlänga hans kontrakt, säger Sportchef Henrik Evertsson.

PR & Kommunikation Carolina Toresson