Följ oss på våra sociala plattformar
Publicerad: 2022-01-28
Nyhet
Du har väl inte missat att Växjö Lakers finns på hela sex sociala plattformar? Missa inga nyheter - Följ oss i våra sociala kanaler!

YouTube
Prenumerera på Växjö Lakers YouTube-kanal och se till att du inte missar senaste de videoklippen. Här publiceras allt från intervjuer, presskonferenser till highlights.
» Växjö Lakers YouTube

TikTok
På TikTok laddar vi upp korta videoklipp som du kan kommentera och reagera på. Videoklippen är inte mer än 15 sekunder långa och innehåller vanligtvis highlights, musik eller komiska inslag.
» Växjö Lakers TikTok

Facebook
På Facebook delas nyheter, videos och matchstatistik. Här kan du kommentera, gilla, reagera och dela inlägg samt hålla koll på kommande match genom Facebook evenemang.
» Växjö Lakers Facebook

Instagram
På Instagram publiceras bilder och filmer. Följ Växjö Lakers A-lag under träningar och matcher. Under händelser får du hänga med bakom kulisserna i det dagliga och har möjlighet att påverka genom omröstningar. Här kan du gilla, dela och kommentera våra inlägg!
» Växjö Lakers Instagram

Twitter
På Twitter delas nyheter och tweetsen som kommuniceras är korta. I samband med matcher liveuppdateras händelser och statistik. På twitter kan du gilla och retweeta våra posts.
» Växjö Lakers Twitter

LinkedIn
Följ Växjö Lakers på LinkedIn som är en webbtjänst och social plattform där man kan sköta sitt professionella yrkesnätverk. Här ligger fokus på business.
» Växjö Lakers LinkedIn

På samtliga plattformar håller vi en god ton. Användare som kommenterar på ett olämpligt sätt kommer att blockeras från att följa oss på plattformen.

PR & Kommunikation Carolina Toresson