Lakers Hockey Stars 2021/2022
Ungdom2021-05-05
Nu har det blivit dags för alla flickor och pojkar födda 2015 och 2016 att anmäla sig till Lakers Hockey Stars inför kommande säsong! Lakers Hockey Stars - en unik barn- och ungdomssatsning i Växjö Lakers som går ut på att fler barn ska få prova på den fantastiska sporten ishockey.

Satsningen som har blivit en succé, har pågått i flera år. Ishockeyn spelas på en anpassad isyta en gång i veckan under vintersäsongen. Lek och lär, spela och glädje är några av ledorden.

Växjö Lakers kan tack vare SUSAB (Sport Utveckling Sweden AB) utveckla satsningen ytterligare genom ett fantastiskt erbjudande. Avgiften blir kommande säsong 700 kr (500 kr träningsavgift och 200 kr medlemsavgift). Dessutom får man år 1, en utrustning värde 3900 kr i start kit.

Nu pågår planeringen inför nästa säsong som drar igång sista söndagen i september. Lakers Hockey Stars 2020/2021 är för flickor och pojkar födda 2015 och 2016. Det blir samma koncept som den gångna säsongen med träning och spel på anpassad yta och tider varje söndag. Delar av ledarstaben blir kvar och vi vill gärna ha in fler föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till både på isen och vid sidan om.

När du har gjort din anmälan och betalt din faktura så kommer du att få ett bekräftelsemejl med information om hur och var du hämtar ut ditt Lakers Hockey Stars-kit. För dig som är med ditt andra år av Lakers Hockey Stars kommer en faktura på 700 kr, innan säsongen startar.

I Lakers Hockey Stars är antalet spelare begränsat, med plats för både flickor och pojkar födda 2015 och 2016 (alla som var med förra året och är födda 2015 fortsätter).

LAKERS HOCKEY STARS 21/21

 • För flickor och pojkar födda 2015 och 2016
 • Minst 22 tillfällen i Vida Arena eller Träningshallen
 • Tider på söndagar (förmiddagar)
 • Varje pass är 60 minuter
 • Fasta lag (bestäms på förhand), Cirka 8 spelare/lag, flickgrupper finns
 • Smålagsspel på tvären
 • Anpassad spelyta med avdelad sarg på 4 planer samtidigt
 • Spel med små mål
 • Flera ledare på varje plan
 • Komplett ishockeyutrustning ingår: klubba, skridskor, benskydd, suspensoar, byxor, axelskydd, armbågsskydd, handskar, damasker, halsskydd, hjälm med galler och matchtröja med Växjö Lakers-tryck, till ett värde av 3880 kr
 • Anpassad skridskoslipning

Om man önskar sitt namn och eget nummer på tröjan tillkommer 100 kr.

» Anmälningsformulär

Är du intresserad av att vara ledare i Lakers Hockey Stars?
Delar av ledarstaben blir kvar från förra säsongen och vi behöver ha in fler föräldrar som kan hjälpa till både på isen och vid sidan om. Anmäl ditt intresse så kallar vi dig till ett informationsmöte och berättar mer!

» Intresseanmälan Ledare

Stort hjärta, alla är välkomna!

Vid frågor kontakta Stefan Bild
Telefon: 0470-32 97 20
Mail: [email protected]

PR & Kommunikation Carolina Toresson