Växjö Lakers ❤ Växjö Pride
Publicerad: 2018-05-08
Nyhet
För femte året i rad kommer Växjö Lakers att delta i prideparaden för att visa att föreningen står upp för en öppen idrott där verkligen ALLA kan känna sig välkomna och inkluderade - Gå med oss i paraden!

Den 7-13 maj pågår Pridefestivalen i Växjö - en kulturfestival som samlas under Prideflaggan.

Lördagen 12 maj genomförs den sedvanliga paraden - Växjö Pridetåg - genom Växjö och där kommer Växjö Lakers att finnas representerade för att visa att klubben står för öppenhet i HBTQ-frågor. Spelare från juniorverksamheten kommer att finnas med i tåget men vi hoppas även att DU vill gå med oss.

Växjö Lakers deltar i föreningsutmaningen för att visa att föreningen står upp för en öppen idrott där verkligen ALLA kan känna sig välkomna och inkluderade. Växjö Lakers utmanar dessutom andra idrottsföreningar att också anta Föreningsutmaningen, allt för att få så många som möjligt att sluta upp kring allas rätt till idrott.

Vill du gå med Växjö Lakers i Pridetåget?
Varmt välkommen till Norrtulls parkering kl. 13.30 och haka på oss i pridetåget som startar klockan 14.00 och avlsutas i Linnéparken. Ta gärna på dig Växjö Lakers kläder!

Pridetåget startar klockan 14.00 och har följande rutt: Skolgatan – Storgatan Teleborgsvägen – Storgatan – Liedbergsgatan – Sandgärdsgatan – Linnégatan – Linnéparken.

» Läs mer om Växjö Pride

PR & Kommunikation Carolina Toresson