Martin Lundberg förlänger
Nyhet2021-06-14
I maj spelade han sin åttonde (!) SM-final i karriären och vann sitt fjärde SM-guld. I helgen förlängde han kontraktet med Växjö Lakers där han stannar ytterligare ett år.

Efter en sejour i Nordamerika värvades rutinerade Martin Lundberg till klubben inför säsongen 2017/18. Till hösten gör kraftpaketet från Skellefteå sig redo för sin femte säsong i Växjö Lakers-tröjan efter att ha förlängt kontraktet med ytterligare ett år. I och med fjolårets succésäsong har han bättrat på sitt CV ytterligare där han nu har hela sex seriesegrar, fyra SM-silver och fyra SM-guld på sina 550 spelade grundseriematcher samt 132 slutspelsmatcher. Under fjolårets säsong har Martin a.k.a. "Marre" varit assisterande kapten och har genom sin rutin varit med och burit klubben till ytterligare framgångar. Så här säger han om att ha förlängt kontraktet och längtan över att få spela inför publik igen.

"Ser fram emot en fullsatt VIDA Arena"

- Det känns väldigt bra att förlänga kontraktet med klubben! Vi hade såklart ett fantastiskt avslut på fjolårets säsong med SM-guldet men saknaden efter publiken är stor så jag ser väldigt mycket fram emot att spela inför en förhoppningsvis fullsatt VIDA Arena till hösten.

Kontraktsförlängningen innebär att Martin Lundberg till hösten påbörjar sin fjortonde säsong i Svenska Hockey Ligan.

- Martin har blivit en av våra stomspelare och är en av anledningarna till att vi har varit väldigt svårslagna. Med en karaktär som få så är det jättekul att även fortsatt ha Martin i laget, säger Henrik Evertsson.

PR & Kommunikation Carolina Toresson