• Huvudsponsorer

Meny treratters

17 april - 28 april

FÖRRÄTT
Kuvertbröd
Smör och tapenade
Marinerade oliver
Blåmusselsoppa med champagne och grädde
Tomat-och mozzarellasallad
Halv hummer med två såser
Rökt hälleflundra i krustad toppad med löjrom
Kalvcarpaccio med fikon-och dadelvinegrett samt hyvlad parmesanost

HUVUDRÄTT
Laxfilé med beurre blance
Serranolindad majskyckling
Helstekt oxfilé
Potatisgratäng
Mandelpotatispuré
Vaxbönor i parmesan och vitlök
Rödvinssås
Hemslagen bearnaisesås

DESSERT
Ostbricka med kex och frukt
Havtornspannacotta med crunch
Blåbärsmousse i chokladskål toppad med guld

9 mars - 14 april

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd
Tapenade
Marinerade oliver
Vispat smör
Vichyssoise med krutonger
Skaldjursbakelse
Fläskläggsterrine med dragonemoultion samt lökcrisp
Rostad morotssallad med koriander, chili och limevinegrette

HUVUDRÄTT
Helstekt oxfilé

Pocherad rödtunga med dill, ägg och brynt smör
Långbakad älgentrecote från smålandsskafferi
Potatisgratäng
Örtslungad potatis
Broccoli med sesamfrö och soja
Rödvinssky med trattkantareller
Hemslagen bearnaisesås

DESSERT
Tiramisu med lingon
Chokladkaka med cointreautopping
Ost från lokala producenter, frukt och kex

6 februari - 8 mars

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Skaldjurssoppa med krutonger
Sparris och ruccolasallad med rökt sidfläsk, granatäpple samt hyvlad parmesan.
Grönsaksquiche på zucchini, svamp, paprika och lök
Gravad lax med senapscréme

HUVUDRÄTT
Pepparhalstrad skreitorsk med ramslöksås toppad med forellrom

Rosastekt ankbröst med körsbärsglaze
Helstekt oxfilé
Rostade rotfrukter med inlagd pärllök
Potatisgratäng
Pommes Duchesse
Bearnaise
Madierasås

DESSERT
88:an-mousse, vanilj- och ischokladmousse med nötknäck
Rabarber- och jordgubbspaj med vaniljsås
Ost- och fruktfat

11 januari - 30 januari

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Krispig grönsallad
Jordärtskocksoppa med krutonger
Rödbets- och getostsallad med pinjenötter och ruccola
Skaldjurstårta på kavringsbotten och romgarnering
Kalvtartar med tryffelmajo och parmesankrisp

HUVUDRÄTT
Pocherad Hälleflundra med Champagneskum och serranochips
Helstekt Oxfilé
Grillad rapsgrisytterfilé med chimichurriglaze
Rostade rotsaker i honung från trakten  Saltkokt potatis
Potatisgratäng
Bearnaise
Rödvinssky smaksatt med rosmarin & vitlök

DESSERT
Smuldegspaj med skogsbär, serveras med hemgjord äkta vaniljkräm
Snickersmousse med marinerade nötter i bourbon, choklad crème & kolasås
Ost- och fruktfat

22 december - 30 december

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Västerbottenpaj med löjrom samt picklad rödlök
Krispig grönsallad

HUVUDRÄTT
Trancherad helstekt ryggbiff

Laxrygg med saffranssås toppad med grönsaksjulienne
Citrusmarinerad kycklingfilé
Potatisgratäng
Friterad klyftpotatis
Coleslawsallad
Tomat- & löksallad
Rostade rotsaker
Bearnaise
BBQ-sås

DESSERT
Crème brûlée med kanel och apelsin
Ost- och fruktfat

28 november - 21 december

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Pumpasoppa smaksatt med chili och ingefära med krutonger
Kallrökt hälleflundra med krämig pepparrot och äpplesallad
Västerbottenpaj med löjrom samt picklad rödlök
Krispig sallad med gorgonzola, hallonvinägrette, bär och rostade nötter

HUVUDRÄTT
Laxrygg toppad med saffranssås och grönsaksjulienne
Helstekt oxfilé
Bolarhjort
Glaserade knippemorötter
Potatisgratäng
Krispig Rattepotatis
Portvinssås
Hemslagen Bearnaisesås

DESSERT
Ost & fruktfat
Creme brulée med kanel och apelsin
Chokladbrownie med After Eight topping

Bildspel

Bildspel

 

Arena Plan 3