• Huvudsponsorer

Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr
Onsdag Ons 8 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt

Meny treratters

Gäller CHL-grundserien

GRILLBUFFÉ

På grönsaksdelen
Hembakat bröd
Smör
Salladsbord med höstens grönsaker

På den varma buffén
Ugnsbakad laxfilé
Helstekt trancherad ryggbiff
Potatisgratäng
Dillslungad färskpotatis
Rostade rotfrukter
Örtsås
Bearnaisesås

Som avslutning
Kaffe och kaka 

Pris: 199 kr vuxen, barn upp till 12 år 95 kr 

22 SEPTEMBER - 18 OKTOBER

FÖRRÄTT
Kuvertbröd

Tapenade 
Vispat smör
Marinerade oliver
Hummersoppa med timjankrutonger
Vegetarisk Ceasarsallad
Paj på kantareller toppad med rödlökschutney
Koreansk råbiff

HUVUDRÄTT
Stekt röding med citronsmörsås med fänkålssallad
Svenskt färskt lamm med whiskeyglace och ostronskivling
Helstekt oxfilé
Vaxbönor och haricot verts med picklade senapsfrön och parmesan
Potatisgratäng
Dillslungad potatis
Bearnaisesås
Rödvinssås

DESSERT
Ostbricka med kex och frukt
Pannacotta med smak av Pina Colada
Kaffe- och kanelkaka

25 OKTOBER - 15 NOVEMBER

FÖRRÄTT
Kuvertbröd

Tapenade 
Vispat smör
Marinerade oliver
Créme ninon med vitlökskrutonger
Päronsallad med ädelost samt hasselnötsvinägrett
Grillad chorizo med manchegokräm variation på svamp samt potatiscrisp
Blomkålspannacotta med sikrom

HUVUDRÄTT
Bergtungafilé med räkor, pepparrot och brynt smör
Helstekt oxfilé
Bolarhjort
Variation på sparris och lök
Rostad sötpotatis med elefantvitlök
Potatisgratäng
Rödvinssås smaksatt med timjan
Bearnaisesås

DESSERT
Ostbricka med kex och frukt
Vaniljcreme "Banana Split"
Morotskaka med limefrosting

 

22 NOVEMBER - 19 DECEMBER

FÖRRÄTT
Kuvertbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Rostad pumpasoppa 
Rökt vilt med pepparrot- & äppelsallad
Sill med knäckebröd och äggcréme 
Krispig sallad med blå mögelost, torkade bär, pekannötter och hallonvinägrett

HUVUDRÄTT
Helstekt oxfilé
Laxrygg med saffransås
Timjankryddad kalkonbröst
Glaserade knippen morötter
Potatisgratäng
Krispig rattepotatis
Portvinsås
Bearnaisesås

DESSERT
Ostbricka med kex och frukt
Creme Catalana
Chokladbrownie med mintsmak

 

Bildspel

Bildspel

 

Arena Plan 3

VI RESERVERAR OSS FÖR EVENTUELLA MENYFÖRÄNDRINGAR