• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Meny treratters

Gäller CHL-grundserien

GRILLBUFFÉ

På grönsaksdelen
Hembakat bröd

Smör
Salladsbord med höstens grönsaker

På den varma buffén
Ugnsbakad laxfilé

Helstekt trancherad ryggbiff
Potatisgratäng
Dillslungad färskpotatis
Rostade rotfrukter
Örtsås
Bearnaisesås

Som avslutning
Kaffe och kaka 

Pris: 199 kr vuxen, barn upp till 12 år 95 kr 

22 SEPTEMBER - 18 OKTOBER

FÖRRÄTT
Kuvertbröd

Tapenade 
Vispat smör
Marinerade oliver
Hummersoppa med timjankrutonger
Vegetarisk Ceasarsallad
Paj på kantareller toppad med rödlökschutney
Koreansk råbiff

HUVUDRÄTT
Stekt röding med citronsmörsås med fänkålssallad
Lammytterfilé
Helstekt oxfilé
Vaxbönor och haricot verts med picklade senapsfrön och parmesan
Potatisgratäng
Dillslungad potatis
Bearnaisesås
Rödvinssås

DESSERT
Ostbricka med kex och frukt
Pannacotta med smak av Pina Colada
Kaffe- och kanelkaka

25 OKTOBER - 15 NOVEMBER

FÖRRÄTT
Kuvertbröd
Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Pumpasoppa med vitlökskrutonger
Päronsallad med ädelost samt hasselnötsvinägrett
Grillad chorizo med Machegokräm variation på svamp samt potatiscrisp
Västerbottenpaj med sikrom

HUVUDRÄTT
Bergtungafilé med räkor & pepparrot samt brynt smör
Helstekt Oxfilé
Hjortytterfilè
Ugnsrostade tomater
Rostad sötpotatis med elefantvitlök
Potatisgratäng
Rödvinssås smaksatt med timjan
Bearnaise

DESSERT
Ostbricka med kex och frukt
Lemoncurdpaj med italiensk maräng
Kaffe & bärruta 



 

22 NOVEMBER - 19 DECEMBER

FÖRRÄTT
Kuvertbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Rostad pumpasoppa 
Rökt vilt med pepparrot- & äppelsallad
Sill med knäckebröd och äggcréme 
Krispig sallad med blå mögelost, torkade bär, pekannötter och hallonvinägrett

HUVUDRÄTT
Helstekt oxfilé
Laxrygg med saffransås
Timjankryddad kalkonbröst
Glaserade knippen morötter
Potatisgratäng
Krispig rattepotatis
Portvinsås
Bearnaisesås

DESSERT
Ostbricka med kex och frukt
Creme Catalana
Chokladbrownie med mintsmak

 

VI RESERVERAR OSS FÖR EVENTUELLA MENYFÖRÄNDRINGAR