Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Idag 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Hemma
Växjö
VLH
Borta
Oskarshamn
IKO

Inför Växjö – Oskarshamn

30 december 2019 11:00
Inför

I kväll är det dags för årets sista match då SHL-nykomlingen Oskarshamn gästar i VIDA Arena.


Endast två dagar återstår av 2019. Under måndagskvällen spelar Växjö sin sista match för året då SHL-nykomlingen Oskarshamn kommer på besök till VIDA Arena i en ny viktig kamp.

Växjö har varit bra på slutet då man vunnit fem av sina sju senaste matcher. Senast föll man dock mot topplaget Frölunda på bortaplan med 0-4. Lakers ligger på en tiondeplats i tabellen och är fyra poäng bakom nian Malmö och åttan Djurgården.

I kväll kommer Oskarshamn på besök i årets sista match. Kvällens gästande lag är jumbo i tabellen, men har samma poäng som Leksand och endast en poäng upp till Linköping, som innehar den sista platsen på säker mark. Oskarshamn är formstarkt och kommer med tre raka segrar i bagaget. Anmärkningsvärt att samtliga vinster har slutat med uddamålet och senast besegrade man bottenkollegan Linköping med 3-2 efter straffar.

Kvällens match mellan Växjö och Oskarshamn blir det tredje för säsongen lagen emellan. Lakers har vunnit med uddamålet under båda de tidigare matcherna. Senast besegrade man Oskarshamn på bortaplan med 2-1 efter att Marcus Davidsson och Roman Horak gjort Lakers mål i matchen. Mötet, som spelades i VIDA Arena i slutet av september, vann Växjö med 3-2 efter att Erik Josefsson, Jakob Forsbacka Karlsson och Emil Pettersson gjort hemmalagets mål i matchen.

Såväl Växjö som Oskarshamn är formstarka för tillfället och kommer gå in med inställningen att ta tre nya poäng för att ha chans att avancera uppåt i tabellen.

Lakers har varit svårslagna på hemmaplan under den senaste tiden då man vunnit tre raka matcher i VIDA Arena samt sju av de nio senaste hemmafajterna. Oskarshamn, som har haft det tufft på bortaplan under säsongen, verkar ha hittat rätt på resande fot då man vunnit de två senaste matcherna på bortais.

Missa inte årets sista match, som dessutom spelas på hemmaplan!

Kvällens match spelas i VIDA Arena med nedsläpp 19.00. Arenan öppnar 17.00. Välkomna då!