• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Växjö
VLH

Samuel Fagemo fick Scandinavium att koka

8 december 2018 18:12
#FHCVLH

Det var en tät, fartfylld och målsnål match när Frölunda och Växjö drabbade samman i Scandinavium. Matchen skulle gå hela vägen till straffar innan den avgjordes - väl där klev JVM-spelaren Samuel Fagemo fram och avgjorde.


Den första perioden mellan Frölunda och Växjö kom främst att handla om lagens burväktare Johan Gustafsson och Viktor Fasth. De stängde nämligen igen helt och hållet och det var mållöst efter 20 minuter i Scandinavium, trots ett litet spelövertag för gästerna.

– De gör några saker bättre än oss i första perioden och får längre anfall på oss. Det blir jobbigt då, konstaterade Frölundas Patrik Carlsson i C More.

Även den andra perioden blev mållös. Det ska dock gästerna tacka Viktor Fasth för som hade en hel del att göra och motade 11 skott när Frölunda tog tag i taktpinnen, mycket tack vare tre numerära överlägen.

"Coolt att spela i Scandinavium"

Den tredje perioden var ganska lik den andra med ett stor spelövertag för hemmalaget men precis som i den andra stod gästernas målvakt i vägen. Även Johan Gustafsson höll tätt i 60 minuter och matchen gick till förlängning, men inte heller där föll några mål. På den efterföljande straffläggningen blev sedan JVM-uttagne Samuel Fagemo stor matchhjälte när han lyfte in pucken i krysset till ett öronbedövande jubel i Scandinavium. Segern var Frölundas första efter två raka nederlag och hela 1-7 mot Örebro senast.

– Det var en skön avslutning och vinst. Det är så coolt att spela i Scandinavium det är helt sjuka fans, sa en lyrisk Samuel Fagemo i C More.

Se matchens höjdpunkter här.