• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt

Fint bidrag från Waldos Wänner

9 maj 2020 09:00
Nyhet

Till minne av Andreas Waldo har stiftelsen Waldos Wänner tillsammans med Växjö Lakers och Växjö Vipers de senaste två veckorna haft en insamling. Efter enormt stöd gav insamlingen hela 31 100 kr.


Den 3:e maj 2020 skulle idrottsmannen och kämpen Andreas Waldo ha fyllt 30 år. Tyvärr tog cancern hans liv alldeles för tidigt!

För att minnas honom lite extra i samband med 30-årsdagen har stiftelsen Waldos Wänner tillsammans med Växjö Lakers och Växjö Vipers haft en insamling de senaste veckorna, en insamling som slutade på hela 31 100 kr.

- Vi i Waldos Wänner försöker komma med så många idéer som möjligt för att folk ska veta om att vi finns och att få ungdomar att söka våra stipendier. Alla pengar vi samlar in går tillbaka till ungdomar samt organisationen Ung Cancer, berättar Jan-Olof Waldo, pappa till Andreas och grundare av stiftelsen Waldos Wänner.

Hälften av de insamlade pengarna går till Waldos Wänner och den andra ”Halva potten” får Växjö Lakers och Växjö Vipers respektive ungdomsverksamheter dela på.

- Vi är enormt tacksamma för bidraget till Växjö Lakers ungdomsverksamhet, säger ungdoms och utvecklingschef Carl Steen.

Insamlingen som startade för drygt två veckor sedan och avslutades den 3 maj har fått fin responsen och gått över förväntan.
- Responsen har verkligen varit över förväntan! Vårt absoluta drömscenario för insamlingen var 30 000 kr och nu fick vi in 31 100 kr vilket är fantastiskt, säger en glad och stolt Jan-Olof Waldo.

Alla som var med och deltog i insamlingen var automatiskt med i utlottningen av signerade Växjö Lakers och Växjö Vipers-prylar.

Stort och varmt TACK alla ni som var med och bidrog till insamlingen!

Läs mer om Waldos Wänner
🔗 waldoswanner.se