Lyckat föreningstema under tisdagens hemmamatch
Publicerad: 2019-03-08
Föreningsmatch
Det blev ett lyckat föreningstema med hela sjutton föreningar som ställde ut, bjöd på show eller lät gästerna testa på deras verksamhet. Föreningskampen avgjordes vid matchstart och vinnaren kammade hem hela 11 985 kr i sponsring.

Under tisdagens hemmamatch mot Rögle BK stod föreningar i centrum och det var full rulle på plan 2. Det bjöds på dans, klättring, tävlingar och utmaningar från totalt sjutton föreningar och utställare som visade upp sina verksamheter.

Vi på Växjö Lakers ville göra detta för att främja föreningslivet i Växjö kommun, vi har många nyfikna gäster varje match som vi gärna vill dela med oss till andra föreningar.

Åby/Tjureda IF vinnare av Föreningskampen 2019

Som deltagande förening var man med och tävlade i Föreningskampen där föreningarna hade möjlighet att sälja biljetter till reducerade priser. Den förening som lyckades få dit flest medlemmar sponsrade vi med hela 30% av biljettintäkten på alla kampanjbiljetter.

Vinnaren av Föreningskampen avgjordes vid matchstart och presenterades i tredje perioden. Det var Åby/Tjureda IF som kammade hem hela 11 985 kr i sponsring, tätt därefter kom Växjö Simsällskap på en andraplats och Unga Aktiesparare på en tredje.

Clara Berglund