Säsongskortssläpp 15 maj
Publicerad: 2020-05-13
Säsongskort
På fredag är det äntligen dags att släppa säsongskorten inför kommande säsong 2020/2021 - Ställ ditt alarm på klockan 09:00!

På fredag klockan 09:00 släpps äntligen säsongskorten för köp på vlh.ebiljett.nu. Sätt ditt alarm och låt oss göra kommande säsong till den bästa någonsin!

Varför ska jag bli säsongskortsinnehavare?
Du får din egen plats i VIDA Arena! Följ spänningen, se hockeystjärnor födas och stötta ditt lag tillsammans med dina stolsgrannar för ett helt klart bättre pris än att köpa lösbiljetter. Som Växjö Lakers VIP har du alltid förmåner:

• Grymma rabatter hos våra samarbetspartners.
• Inbjudan till VIP-kvällar med 25% rabatt på souvenirer.
• Förtur på ALLA biljettsläpp.
• Exklusiv förhandsinfo om nyförvärv

Årets sommarpresent
Enligt tradition kommer det även i år att presenteras en sommarpresent till er som förlänger eller köper ett säsongskort. Sommarpresenten kommer att presenteras under fredagens digitala VIP-kväll!
» Läs mer om VIP-kvällen här

Ett kort, flera smarta lösningar
Vid köp av säsongskort erbjuder vi en mängd olika enkla betalningsalternativ hos Klarna, däribland faktura och delbetalning.

Genom att logga in på vlh.ebiljett.nu kan du enkelt styra över ditt säsongskort. Till exempel går det att skapa en lösbiljett att skicka till din väns e-post eller om du glömt ditt kort hemma kan du skapa en mobilbiljett och spara den som en bild i mobilen.

Har du ståplats kan du utnyttja vårt erbjudande vi kallar Ståplats PLUS. Med denna tjänst kan du vid 10 matchtillfällen under grundserien uppgradera din ståplats till en sittplats för endast 100 kr/match.

Flexpass | Släpp din plats och ta med en kompis nästa match
Får du förhinder inför en match går det bra att avaktivera din plats med hjälp av vårt Flexpass. Du som säsongskortsinnehavare har möjlighet att släppa din säsongsplats upp till fem tillfällen då du själv inte har möjlighet att gå. Du får då en biljett att nyttja vid ett annat matchtillfälle. Läs med om hur du gör här.
Flexpasset gäller ej Lakejkort samt Aktiva-kort.

Öppettider i Biljettservice från och med vecka 21
Måndagar: 09:00 - 11:00
Onsdagar: 12:00 - 14.00
Extra kvällsöppet: 15 samt 17 juni 17:00 - 19:00
Semesterstängt: 29 juni - 31 juli

18 maj mellan 08:00-09:00 håller vi extra öppet för dig som tillhör riskgrupp.

Clara Berglund