• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr

Växjö Lakers A-lag stöttar Team Rynkeby

2 mars 2016 16:00
Nyhet

I samband med gårdagens hemmamatch mot HV71 var Team Rynkeby Kalmar/Växjö på plats i VIDA Arena. På plats var man för att informera om sin verksamhet samt mottaga en check värde 25 000 kr från Växjö Lakers A-lag, som genom sin Stort Hjärta-fond beslutat att gå in som guldsponsor och stötta projektet


Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

I samband med hemmamatchen mot HV71 fanns Team Rynkeby Kalmar/Växjö på plats med en monter på Plan 2 där de informerade om projektet samt hade insamling till förmån för barncancerfonden. Före nedsläpp tog de även emot en check värde 25 000 kronor från Växjö Lakers A-lag som beslutat att gå in som guldsponsor och stötta projektet genom sin Stort Hjärta-fond. Fonden finansieras till 100 % genom medel från spelare och ledares egna löner.

- Vi i Växjö Lakers A-lag tyckte att det var ett fantastiskt projekt och att det låg helt i linje med vad vi vill stötta, så vi bestämde oss för att gå in som guldsponsor till Team Rynkeby. Något som vi är väldigt glada och stolta över, säger assisterande lagkapten Alexander Johansson.

Team Rynkeby-ambassadören Tomas Nilsson var på plats och är mycket tacksam för det generösa bidraget från Växjö Lakers A-lag.

- Vi är såklart oehört tacksamma för Växjö Lakers A-lags generösa bidrag men även att vi fick finnas på plats i Arenan för att sprida vårt budskap, säger Tomas Nilsson.

Cykelturen till Paris går av stapeln den 10 juli och en vecka senare samlas de drygt 1600 cyklisterna från de olika teamen för att i gemensam trupp passera målgången i Paris.

Växjö Lakers önskar Team Rynkeby ett varmt lycka till!

» Läs mer om Växjö Lakers Stort Hjärta-fond

» Läs mer om Team Rynkeby