• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr

Häng med oss i SM-slutspelet

6 april 2021 16:30
Nyhet

På lördag drar slutspelet igång för Växjö Lakers när man spelar första kvartsfinalen i VIDA Arena. Håll koll på hur du kan hänga med oss i årets SM-slutspel.


Kvartsfinal 1 spelas på lördag, den 10 april i VIDA Arena men vilka man möter är ännu inte klart. Trots omständigheterna har du flera möjligheter att hänga med Växjö Lakers genom SM-slutspelet.

Hur kan jag visa mitt stöd till Växjö Lakers? Hur kan jag se hockeyn live? Hur kan jag följa Växjö Lakers under slutspelet? Alla dessa frågor får du svar på nedan!

Publikfigur - Join The Orange Army
Gör som över 200 andra - Visa din närväro utan att fysiskt vara på plats genom att köpa en publikfigur som placeras ut på läktaren i VIDA Arena under slutspelet 2021. Beställ senast onsdag 23:59 för att vara på plats vid slutspelets start!

» Beställ publikfigur

Slutspelsfilter
Använd våra slutspelsfilter på facebook eller instagram! Testa det genom att söka på "Växjö Lakers" bland effekter när du ska lägga upp en händelse.

Slutspelsstudio
Vid hemmamatch sänder Studio 97 inför matcherna live även för dig som tittar hemma från TV-soffan! Studion gästas av experterna Daniel Enestubbe och Alexander Jepsen.

Slutspelsextra
Inför matcherna publiceras Växjö Lakers alledles egna studioprogram "Slutspelsextra" i samarbete med Garant. Varje program gästas av två spelare eller ledare från representationslaget för att snacka upp kommande match.

Slutspels-kit
Se till att kitta hela familjen, vuxen, så väl som barn och baby inför slutspelet och heja fram Växjö Lakers till viktiga segrar!

Slutspels kit vuxen - 699 (värde 900kr)
Slutspels kit barn - 499 kr (Värde 600 kr)
Slutspels kit baby - 349 kr (Värde 450 kr)

» Shoppa nu!

8 läktarplatserna

Läktarplatserna i VIDA Arena är begränsade till max 8 personer enligt de restriktioner som gäller i dagsläget och under grundserien har dessa tillfallit Lakers Lakejer. I samråd med Lakers lakejer har vi beslutat att även ha möjligheten att lotta ut 6 av de 8 platserna till allmänheten. Läs mer nedan om hur du har chans att vinna biljetter för att se slutspelsmatcher live!

Slutspelsquiz - 2x2 sittplatsbiljetter
Slutspelsstaden Växjö annordnar live-quiz med frågor om Växjö stad, Växjö City och Växjö Lakers. Ladda ner appen via länken nedan för att kunna delta i quizen och ha chansen att kamma hem biljetter till slutspelsmatcher.

Så här gör du:
• Klicka på länken nedan och ladda ner appen via Appstore eller Google Play
• Tillåt notiser
• Lägg till ett profilnamn och en bild (valfritt)
• 15 min innan och 2 minuter innan får ni en notis om att ert quiz snart är igång
• Klicka på notisen och njut av ert Slutspelsquiz!
• Lycka till!

» Ladda ner appen!

Växjö Lakers App
Under veckan kommer Växjö Lakers egna app att lanseras. Håll utkik och ladda ner appen för att ha chans att vinna biljetter!