Föreningsmatchen 5 mars
Publicerad: 2019-02-15
Nyhet
En favorit i repris - Föreningsmatchen! I samband med matchen Växjö Lakers – Rögle BK tisdagen den 5 mars kommer det vara föreningar som står i centrum.

Som förening i Växjö kommun vill vi erbjuda Er förening att ställa ut med en monter på Plan 2 kostnadsfritt. En monter för att exempelvis arrangera tävlingar, dela ut erbjudanden, eller låta gästerna få testa på det er förening erbjuder. Ett enkelt och rolig sätt att visa upp er och en chans att värva medlemmar!

30% av biljettintäkten

För alla deltagande föreningar erbjuder vi kampanjbiljetter som ni har möjlighet att skicka ut till era medlemmar, där ni kan sälja biljetter till reducerade priser. Den förening som lyckas få dit flest medlemmar sponsrar vi med hela 30% av biljettintäkten på alla kampanjbiljetter.

Vi på Växjö Lakers vill göra detta för att främja föreningslivet i Växjö kommun, vi har många nyfikna gäster varje match som vi gärna vill dela med oss av till er.

Föreningsmatchen 2017 - Lyckad tillställning

Föreningsmatchen var något Växjö Lakers testade 2017 och som visade sig bli en riktig succé. Hela plan två var fylld av montar från nitton olika föreningar, alla med olika uppvisningar eller prova-på möjligheter.

Vinnare av föreningskampen 2017 och som lyckades få dit flest medlemmar var Växjö Simsällskap som kammade hem hela 13 557 kr i sponsring!

» Se till att anmäla er förening innan monterplatserna tar slut!

Clara Berglund