• Huvudsponsorer

Lakers summer camps

20 april 2017 11:00
Ungdom

Vill du som aktiv få en bra start på en ny säsong – Anmäl dig då till Lakers Hockey Camp eller Lakers goalie camp!


Lakers Hockey Camp

Under 1 eller 2 veckor har du möjlighet att få en kanonstart på din säsong. Vi lägger stort fokus på tekniken - åka, passa, dribbla, skjuta och närkampsspel. Vi jobbar med individens tekniska kompetenser på förmiddagspassen och på eftermiddagspassen tränar vi mer i olika spelformer (SLS/helplanspel).

Många aktiviteter
Dagarna är fyllda av olika aktiviteter. Programmet kommer att innehålla is-träning, off ice träningen som innehåller både fys och klubbteknik, teoripassen kommer att innehålla både hockeytaktik, kost och regelgenomgång. Vi kommer även att ha extra målvaktsträning på flera av passen. Naturligtvis utan att förglömma kamratskapet, spelglädjen och trivseln - allt är lika viktigt för en god laganda.

Åldersklasser
Födda 2003–2007 båda veckorna (max 30 utespelare och 4 målvakter i varje grupp). Gruppindelningen sker i första hand åldersmässigt. Det är dock inte alltid möjligt beroende på åldersstrukturen bland anmälningarna (åldrarna kan komma att blandas för att så många som möjligt skall få vara med).

» Mer information
» Anmälningsformulär

Lakers goalie camp

Under tre dagar får du möjlighet att slipa på ditt målvaktsspel med hjälp av Växjö Lakers kunniga målvaktstränare. De kommer vara där för att ge er tips för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Fokus på isen kommer att vara tekniska verktyg, spelförståelse och positionering. Ni kommer även bli filmade på isen för att sedan på ett teoripass få personlig videoanalys. Ni får därmed en kanonstart på säsongen genom den grund som vi hjälper er lägga under dessa tre dagar. Dagarna kommer vara fyllda med olika aktiviteter. I programmet kommer det ingå is träning , målvaktsspecifierad off-ice träning med både styrke-, rörlighets- och koordinationsträning, målvaktsteori med videoanalys och andra aktiviteter. Under helgen kommer spelarna få 2 mellanmål och en lunch per dag (samt en middag), och viktigaste av allt, vi kommer ha fruktansvärt roligt både på och utanför isen. Att vara målvakt är ju det bästa vi vet och det fåniga leendet som så lätt breds ut i våra ansikten ska finnas bakom gallret. Vi kommer att ha 24 platser, så gör din anmälan redan nu, för det gäller att vara "först till kvarn".

» Mer information
» Anmälningsformulär