Comeback för Liam Reddox
Publicerad: 2013-11-26

Sam Hallam har tagit ut laget mot Linköping och då blir det comeback för forwarden Liam Reddox. 

Liam Reddox har missat de tre senaste matcherna men är nu tillbaka i uppställningen igen. Kanadensaren går som brukligt in med Jani Lajunen. Duon får Stefan Gråhns som tredjelänk. 

Det får som konsekvens att Erik Josefsson tar Lajunens plats mellan Rhett Rakhshani och Tomi Kallio medan Mikael Johansson fortsätter som center, nu mer Johan Markusson och David Åslin som vingar. 

Robert Rosén-kedjan är intakt, Alexander Lindqvist-Hansen är extraforward och trion Dennnis Rasmussen, Malte Strömwall och Colby Armstrong saknas alltjämt. 

- Det är så här vi startar i alla fall, men vi har lirat på tre centrar en del på slutet och det kan komma att roteras en del under matchen, säger Sam Hallam. 

På backsidan byter sju backar om. Kristofer Berglund vilar. 

- Vi ställer över "Krisse". Han har dragits med en skada som förvärrades lite i förra matchen. Nu får han fyra-fem dagars sammahållande vila vilket är bra för honom. Han spelar med största sannolikhet på lördag, säger Hallam. 

Scott Munroe vaktar kassen. 

- Ser man matchen mot Frölunda i efterhand så tycker jag att vi ser krispigare ut i huvuden och ben. Det är en trend som jag hoppas vi kan hålla i. Vi har haft bettet under stora delar av säsongen, men kanske saknat lite efter uppehållet. Det finns säkert flera anledningar till det, bland annat skadorna. Men nu känns det bättre och det hoppas jag vi kan hålla i, säger Sam Hallam. 

Matchen mot Linköping spelas i Cloetta Center tisdagen 26 november med nedsläpp 19.00. Matchen sänds i C More Hockey med start 19.00. 

Du kan också se Växjö Lakers bortamatcher på webben: 

» Webbsändning

Redaktör Jonas Gustavsson