• Huvudsponsorer

Joel finalist i Nordic Bet MVP

11 januari 2018 11:00
CHL

Nu väntar de avgörande semifinalerna i CHL vilket också innebär att det har blivit dags för finalrundan i röstningen om vem som ska utses till NordicBet MVP Trophy - priset som mest värdefulla spelare i Champions Hockey League. Efter en veckas röstning har europeiska hockey fans utsett de tre finalisterna, en av dem är Växjö Lakers Joel Persson.


CHL har bjudit på mycket bra hockey och stor spänning under hela säsongen. Men vissa spelare har stuckit ut mer än andra på isen. Något som självklart ska uppmärksammas med en utmärkelse. För fjärde året i rad delar spelbolaget NordicBet ut priset i egenskap av officiell sponsor och spelpartner till CHL.

Finalisterna av Nordic Bet MVP är utsedda av tusentals hockeyfans efter att en expertjury från hela Europa tagit fram en short-list på fem toppnominerade till priset. Den första omröstningen är nu nollad och finalrundan med de tre kandidaterna startar idag och pågår till söndagen den 4 februari. Både hockeyfans och expertjuryn kommer att utse årets vinnare, de har 50% var av rösterna.

De tre finalisterna är:
• Martin Bakoš - Bílí Tygři Liberec (Tjeckien)
• Šimon Hrubec - Oceláři Třinec (Tjeckien)
• Joel Persson - Växjö Lakers (Sverige)

» Rösta här

Årets jury består av Jan Šimek (från tjeckiska hokej.cz), Stefan Wasmer (från tyska Eishockey News), Matthias Müller (från schweiziska Slapshot), Johannes Bauer (från österrikiska laola1.at), Bo Lennartsson (Sports Director på CHL) samt Sami Helenius (f.d. NHL-proffs) och Magnus Linder (sponsringschef på NordicBet).