Ny och större roll för Nicklas Rahm
Publicerad: 2013-08-06

Växjö Lakers fystränare Nicklas Rahm får en utökad roll i Växjö Lakers och blir också assisterande tränare. 

Nicklas Rahm har varit fystränare i Växjö Lakers de senaste åren, men nu utökas hans arbete. Kommande säsong kommer han finnas med i båset under matcherna. 

- Det är utveckling av hans roll. Han kommer att vara med i båset under matcherna och vi kommer därmed att ha ytterligare en assisterande tränare. Han ska jobba med individuell feedback, både gällande utveckling och spel, säger Henrik Evertsson, sportchef i Växjö Lakers. 

Nicklas Rahm:

- Det ska bli skoj att vara med där den riktiga energin finns. Jag ska försöka lära ut lite saker som jag fått med mig genom åren. Jag vill komma in mer på hockeydelen för den är jag väldigt intresserad av. Jag har lätt för att se individuella detaljer hos spelarna som man kan slipa på. Det är många unga killar i laget också så det är skoj att arbeta med dem för de vill utvecklas.

Sam Hallam:

- Det blir jättebra med Nicklas i båset. Vi får ett par extra ögon som kommer ha koll på detaljerna i spelet. Jag och Fredrik Hellgren sköter coachningen av forwards och backar med inputs av Nicklas som lugnare kan analysera spelet. 

LEDARSTABEN
Henrik Evertsson, sportchef
Sam Hallam, huvudtränare
Fredrik Hellgren, assisterande tränare
Nicklas Rahm, assisterande tränare och fystränare
Anders "Ankan" Svensson, målvaktstränare
Lenny Anderlycke, massör
Tomas Christoffersson, materialförvaltare
Otto Kindblad, materialförvaltare 

Redaktör Jonas Gustavsson