• Huvudsponsorer

TV: Rösta på Joacim Eriksson i Årets räddning

13 februari 2017 16:00
SHL

Joacim Eriksson vann senaste omröstningen av veckans räddning för hans plockhandsräddning mot Frölunda. Därmed gör han de tidigare sex veckornas vinnare sällskap i kampen om en kanditatur till Årets räddning.


Och det är dit vi kommit nu. Totalt har sju veckovinnare röstats fram av er tittare, och nu ska tre av dessa vinnare vidare som de nya kandidaterna till årets räddning.

» Rösta på Joacim Eriksson

Så går det till

Redaktionen på SHL.se väljer varje vecka fram fem kandidater till veckans räddning. Sedan är det upp till dig som besökare att rösta fram en veckovinnare i varje kategori.

När vi sedan kommer till säsongens olika landslagsuppehåll kommer alla veckovinnare samlas och en ny omröstning sker. Vinnare i den omröstningen blir sedan kandidater till årets räddning.

Detta pågår under hela säsongen vilket kommer leda till att vi har tolv kandidater lagom till att slutspelet drar igång senare i vår. Tolv kandidater som tävlar om titeln Årets räddning.

Denna omröstning pågår till måndagen den 20 februari och tre vinnare går vidare som nya kandidater till årets räddning. Den omröstningen avgörs efter säsongen i SHL Awards.