Horák förlänger med Växjö Lakers
Publicerad: 2019-04-19
Nyhet
För knappt ett år sedan kontrakterades den välmeriterade tjecken Roman Horák för ett år i klubben. Efter en framgångsrik sejour i Växjö Lakers är nu båda parter överens om en kontraktsförlängning.

Med fyra säsongers KHL-spel i bagaget kom i fjol den då 26-årige Roman Horák till Växjö Lakers och SHL. På sina 50 spelade grundseriematcher har han stått för 33 poäng, varav 15 mål och 18 assist. Med sina 33 poäng kom han på andraplats i Växjö Lakers interna poängliga med samma poäng som Brendan Shinnimin som placerade sig etta på målskillnad. Nu står det klart att forwarden förlänger med klubben för spel ytterligare en säsong.

”Växjö Lakers är en top notch organisation”

- Jag ser verkligen fram emot ännu en säsong i klubben! Växjö Lakers är en top notch organisation med hög målsättning och fantastisk karaktär. Därför är jag väldigt glad över att få chansen att vara med kommande säsong när klubben går för att vinna ännu ett SM-guld, säger poängkungen.

Trots forwardens mycket väl genomförda debutsäsong i SHL är både Roman så väl som Växjö Lakers överens om att det finns mer att ta fram.

- Det känns riktigt bra att få jobba med Roman ett år till. Hans första säsong har långa stunder varit riktigt bra men båda parter känner ändå att det finns mer att plocka fram, säger Henrik Evertsson om kontraktsförlängningen.

PR & Kommunikation Carolina Toresson