Växjö Lakers Sommar camp 2018
Publicerad: 2018-01-31
Ungdom
Se till att få en rolig start på säsongen 2018/19 - Anmäl dig till Växjö Lakers Sommarcamp för spelare födda 2004 till 2009 under vecka 32 och 33.

Campen kommer att genomföras med stor intensitet, där passen blir fördelade i kortare men fler antal. Varje ispass kommer ha ett specifikt tema. Campen kommer även innehålla off-ice aktivitet i form av teori, fys och skott/teknikträning.

Syftet med campen är att effektivisera varje träning och varje individ får en möjlighet att träna i hög koncentration. En väldigt viktig egenskap som professionell idrottare är att kunna växla mellan ”på” och ”av” läge. Dagen kommer att innehålla tid för återhämtning samt måltider i form av mellanmål både på förmiddagen och eftermiddagen samt lunch.

Målvakterna kommer under förmiddagarna ha ett eget upplägg med teori, fys samt ett ispass separat med våra målvaktscoacher. Sedan går man på utespelarschemat från och med lunch. Syftet är att kunna få specialiserad coaching och träning för våra deltagande målvakter under campen.

Åldersklasser
Födda 2004–2009 båda veckorna (max 30 utespelare och 4 målvakter i varje grupp).

Gruppindelningen sker i första hand åldersmässigt. Det är dock inte alltid möjligt beroende på åldersstrukturen bland anmälningarna (åldrarna kan komma att blandas för att så många som möjligt skall få vara med).

Gruppindelning
Grupp 1 födda 04/05
Grupp 2 födda 05/06
Grupp 3 födda 06/07
Grupp 4 födda 07/08
Grupp 5 födda 08/09

Vi startar varje vecka på söndagarna den 5:e och 12:e med en informationsträff och fri istid för att känna på skridskor och utrustning. Dessa informationsträffar är obligatoriska för dom som startar en ny vecka,

Utrustning
Komplett hockeyutrustning. Extra klubba för off-ice. Träningskläder för is-pass (2 per dag). Träningskläder för fys-pass (ca 2 per dag), för både inne och ute aktiviteter, typ joggingskor. Vattenflaska.

Instruktörer
Till vår hjälp kommer vi ha kvalificerade instruktörer från Växjö Lakers organisation.

Måltider
Lunch, middag och mellanmål kommer att serveras under veckorna.

Försäkring
Deltagare med B-licens är försäkrade i Svedea. Kolla med din förening så licensen finns.

Boende
Campen är ett dagläger, inget boende arrangeras.

Vi kommer närmare inpå campen skicka ut vår värdegrund, där det står hur vi i VLH vill att alla ska förhålla sig till varandra på VLH-aktiviteter.

Punkter att tänka på inför campen

  • Lyssna på ledare
  • Respektera varandra
  • Nolltolerans mot mobbing
  • Skratta, svettas och kämpa!

Kurspris
3 000 kronor för en vecka. 5 000 kronor för två veckor.

Priset inkluderar träning, aktiviteter och måltider. Anmälningsavgiften på 500 kronor faktureras så snart anmälan har kommit in. Resterande belopp faktureras efter genomförd camp. Vid avanmälan efter 30:e juni behåller vi 500 kronor i administrativa kostnader.

» Anmälan

Välkomna!

För frågor vänligen kontakta Calle Steen eller Stefan Bild på mail.
[email protected]
[email protected]

PR & Kommunikation Carolina Toresson