Reddox & Rahimi auktionerar ut rosa klubbor
Publicerad: 2018-10-17
Nyhet
Växjö Lakers och Play'n GO:s Rosa bandet-insamling till Bröstcancerföreningen Kronoberg är i full gång. För att bidra till insamlingen kan du nu buda på Liam Reddox och Daniel Rahimis specialdesignade rosa CCM-klubbor.

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor i Sverige. Växjö Lakers och Play'n GO färgar tillsammans oktober månad rosa för att belysa ämnet och samla in pengar till Bröstcancerföreningen Kronoberg som verkar lokalt i länet.

Som en del av insamlingen auktionerar Växjö Lakers Rosa bandet-ambassadörer Liam Reddox och Daniel Rahimi ut sina rosa specialdesignade CCM-klubbor som de spelar med under oktober månad.

» Buda på Liam Reddox rosa CCM-klubba
» Buda på Daniel Rahimis rosa CCM-klubba

Ta chansen och skaffa dig ett unikt minne samtidigt som du bidrar till en bra sak! Pengarna går oavkortat till Växjö Lakers och Play'n GOs Rosa Bandet-insamling till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg.

Under oktober månad kommer Play'n GO och Växjö Lakers genom olika aktiviteter belysa och samla in pengar till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg som verkar lokalt i länet.

» Play'n GO
» Bröstcancerföreningen Kronoberg

{!B}

PR & Kommunikation Carolina Toresson