Växjö Lakers signar kanadensisk forward
Publicerad: 2017-10-01
Nyhet
För knappt en vecka sedan kom nyheten att backen Noah Welch kommer tillbaka till Växjö Lakers. Nu står det klart att man signat ännu en spelare - Forwarden Brendan Shinnimin.

Kanadensaren Brendan Shinnimin kommer senast från spel i kazakstanska KHL-laget Barys Astana. Dessförinnan spelade han i schweiziska NLA-klubben SCL Tigers. Den 26-årige vänsterskytten har dessutom 19 NHL samt 220 AHL-matcher på sitt CV.

"Jag är väldigt förväntansfull"

- Jag är väldigt förväntansfull över att få bli en del av den förstklassiga organisation som Växjö Lakers är. Individuellt ser jag fram emot att utveckla mitt spel över hela banan samtidigt som jag vill bidra till laget med strävan att vinna SM-guld, säger Brendan Shinnimin.

Såhär säger sportchef Henrik Evertsson om värvningen;
- Vi har idag signat Brendan Shinnimin på ett ettårskontrakt. Brendan är en mycket användbar forward som behärskar både center och ytterforward rollen. Vi har hela tiden haft ambitionen att bredda vår forwarduppställning och Brendan ger oss väldigt mycket valmöjligheter. Kortfattat kan man säga att vi väljer att bredda truppen innan vi nödvändigtvis behöver snarare än att behöva göra tvärtom längre fram.

Brendan ansluter i veckan som kommer och går allt som det ska är han spelklar i samband med torsdagens hemmamatch.

» Läs mer om Brendan Shinnimin

PR & Kommunikation Carolina Toresson