• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Växjö Lakers förlänger med Kiiskinen

5 april 2017 20:10
Nyhet

Inför säsongen 2014/15 kom den finske forwarden till Växjö Lakers och skulle komma att skjuta klubben till svenska mästare för första gången. Sedan dess har han spelat i Växjö Lakers där han under två års tid varit assisterande kapten. Nu står det klart att Tuomas Kiiskinen kommer att spela i klubben även kommande två säsonger.


- Jag är väldigt glad över att få stanna i klubben! Det har varit tre riktigt bra år för mig och min familj i Växjö. När jag funderade över min framtid och kommande säsong var att spela i ett topplag högst upp på min priolista. Med tanke på hur väl Växjö som stad och klubb tagit hand om mig och min familj kändes det som ett givet val att förlänga mitt kontrakt. Jag ser verkligen fram emot nästa säsong där jag vill vara med och bidra till ett bättre slutresultat, säger Tuomas Kiiskinen.

Efter sin första säsong i klubben valde Växjö Lakers att förlänga Tuomas Kiiskinens kontrakt med två säsonger som nu kommit till ända. Idag står det dock klart att man förlänger med assiterande kaptenen ytterligare två år.
- Tuomas har varit hos oss i tre år och ingår nu i den kärna av spelare som vi kallar stomme. Då han sällan eller aldrig en dålig match kändes det givet att förlänga hans kontrakt, säger Sportchef Henrik Evertsson.