• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Idag 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr
Tisdag Tis 24 April Apr
Torsdag Tor 26 April Apr
Lördag Lör 28 April Apr

Peab en del av Red's Stora Hjärta

28 september 2016 10:00
Nyhet

Sedan 2013/14 har Liam Reddox tillsammans med sin fru Ashley drivit "Red's Stora Hjärta". Idag är även Peab en del av initiativet.


Efter två säsonger i Växjö Lakers bestämde sig Växjö Lakers lagkapten Liam Reddox tillsammans med sin fru Ashley för att de ville göra något extra.

De tog ett välgörenhetsinitiativ och köpte två säsongsbiljetter till barnkliniken Lekterapin i Växjö. Initiativet fick namnet Red's Stora Hjärta.

Initiativet innebär att två barn varje hemmamatch får chansen att se hockey i VIDA Arena. Efter matchen får barnen träffa Liam där de får ta kort tillsammans med honom samt får souvenirer och autografer.

- Det var en idé som jag och Ashley fick efter min första säsong i Växjö Lakers. Jag är i en lycklig position att få spela med Växjö Lakers vilket är en stor del av samhället i Växjö. Vi sade att om vi hade möjligheten att bryta de här barnens vardag med att ge dem en upplevelse och ett leende på läpparna så ville vi göra det, berättar Liam Reddox.

Inför säsongen 2016/17 tog Peab kontakt med Växjö Lakers för att förhöra sig om möjligheterna att vara en del av Red's Stora Hjärta. Idag kan Växjö Lakers tillsammans med Liam Reddox stolt presentera Peab som en del av välgörenhetsprojektet då de köpt till två platser till projektet.

- Vi tycker att det är ett fantastiskt initiativ av Liam Reddox och vill därför också vara med att bidra till att ge barn- och ungdomarna en speciell upplevelse mitt i sjukhusvistelsen. Samtidigt som vi vill passa på att uppmärksamma Lekterapins viktiga arbete, säger Stanley Englund på Peab.

Liam Reddox och hans fru Ashley är såklart mycket tacksamma och glada över att Peab vill stötta projektet.

- Jag är verkligen jätteglad och tacksam över att Peab vill vara en del av Red's Stora Hjärta-projektet. Det är ett kvitto på att det har varit ett lyckat initiativ och dessutom får fler barn chansen till en rolig upplevelse, säger Liam Reddox.