Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 26 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Idag 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov

Växjö Lakers nya dräktpartners 2022/2023

23 september 2022 17:30
Nyhet

Imorgon smäller det - Då är det dags för hemmapremiär 2022 och det är dags att presentera årets nya dräktpartners! Varmt välkomna Enkla Elbolaget, Alwex och Elitfönster.


ENKLA ELBOLAGET

Enkla Elbolaget är en del av Dalakraft och tillsammans med Jämtkraft och Scandem är de Sveriges sjätte största elkoncern. Med all sin samlade erfarenhet jobbar dem oavbrutet för att du ska få en riktigt bra erfarenhet av ditt elköp. Och för att göra ditt liv som ansvarstagande elkund enklare, till exempel genom smarta laddlösningar för elbilar och solceller på taket. Enkla Elbolaget vill ha en elmarknad som sätter kunden i centrum.

- Vi har haft ett fruktbart samarbeta med lakers några år. Som ett naturligt steg steppar vi nu upp ytterligare med synlighet på matchtröjan, säger Enkla Elbolagets VD Kenneth Johansson.

ELITFÖNSTER

Elitfönster är svensktillverkade fönster baserade på mer än snart 100 års gedigna kunskaper. Fönster som har utformats för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar: Stabilt djupimpregnerat nordiskt trä med minst tre lager färg, slitstark underhållsfri aluminium och välisolerade glas. Detaljer som garanterar dig hållbarhet i över 30 år och förklarar varför Elitfönster idag är populära fönster, både bland slutkonsumenterna och hantverkare.

- Växjö Lakers är ett starkt varumärke i hockey Sverige som på kort tid vunnit tre SM-guld på senior sidan. Till detta har Växjö Lakers under sin korta tid som elitförening utvecklat sin ungdomsverksamhet varje år och nu på senaste åren gjort en stor satsning även på tjejhockeyn vilket gör att Växjö Lakers är för alla.

Elitfönster, Vi är Sveriges starkaste fönstervarumärke med snart 100års erfarenhet med ursprung och tillverkning i Småland av fönster och dörrar. Våra ledord, Enkelhet – Hållbarhet – Kvalitet och På Småländska ”vi är envisa och vi ger oss inte. Vi tycker detta är en bra ”match” och vi ser fram emot att få njuta av bra underhållning och nätverkande i Vida Arena tillsammans med kunder, partners och medarbetare under säsongen, säger Fredrik Bräutigam, Försäljningschef på Elitfönster.

ALWEX

Alwex är ett expansivt företag som genomför kontinuerliga och omfattande satsningar på gröna transporter och miljömässig hållbarhet. Deras uttalade målsättning är att bli södra Sveriges ledande tjänsteleverantör av skräddarsydda transporter, entreprenad, lager och logistiklösningar.

- Vi ser oss som naturlig partner då Lakers, precis som vi, vill värna om Växjö. Vi tycker också att ungdomar är viktiga så vi uppskattar alla insatser Växjö Lakers gör för dem. Nu önskar vi Lakers lycka till i jakten på ännu ett guld, säger Peter Sagebrant, VD på Alwex.