Två nya år med Martin Lundberg
Publicerad: 2022-05-16
Nyhet
Inför säsongen 2017/2018 kom rutinerade forwarden Martin Lundberg till klubben. Idag står det klart att han förlänger sitt kontrakt för fjärde gången då han precis skrivit på för två nya år i Växjö.

Fem säsonger har gått sedan Martin Lundberg kom till Växjö Lakers och han har under sin tid kunnat lägga till två SM-guld och två seriesegrar på sitt redan meriterade CV. Med sin rutin och erfarenhet har han tillfört stabilitet in i truppen och varit en given del av Växjö Lakers kaptenskvartett de senaste två åren med ett "A" på bröstet.

Martin gör till hösten sin 15:e (!) säsong i högsta ligan och är därmed en av SHL:s mest rutinerade spelare just nu med hela 595 grundseriematcher där han stått för 118 poäng (60+58). Dessutom har han spelat 135 slutspelsmatcher fördelat på 11 slutspel.

"Ser fram emot att tävla om fler SM-guld"

- Det känns roligt att stanna kvar i klubben! Jag och familjen trivs bra i Växjö och jag ser fram emot att fortsätta tävla om fler SM-guld, säger en beslutsam Martin Lundberg.

Kontraktsförlängningen med den viktige kuggen Martin Lundberg skrivs på två år, något Henrik Evertsson är mycket nöjd med.

- Martin innebär för oss en stabilitet och hunger som vi är väldigt glada att även fortsatt ha tillgång till. Med Martin får vi en spelare som vi vet alltid finns där när det betyder som mest. Vi ser fram mot ytterligare två år av samarbete.

Häng med i lagbygget 2022/2023.
» Lagbygge

PR & Kommunikation Carolina Toresson