Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Två nya år med Martin Lundberg

16 maj 2022 13:58
Nyhet

Inför säsongen 2017/2018 kom rutinerade forwarden Martin Lundberg till klubben. Idag står det klart att han förlänger sitt kontrakt för fjärde gången då han precis skrivit på för två nya år i Växjö.


Fem säsonger har gått sedan Martin Lundberg kom till Växjö Lakers och han har under sin tid kunnat lägga till två SM-guld och två seriesegrar på sitt redan meriterade CV. Med sin rutin och erfarenhet har han tillfört stabilitet in i truppen och varit en given del av Växjö Lakers kaptenskvartett de senaste två åren med ett "A" på bröstet.

Martin gör till hösten sin 15:e (!) säsong i högsta ligan och är därmed en av SHL:s mest rutinerade spelare just nu med hela 595 grundseriematcher där han stått för 118 poäng (60+58). Dessutom har han spelat 135 slutspelsmatcher fördelat på 11 slutspel.

"Ser fram emot att tävla om fler SM-guld"

- Det känns roligt att stanna kvar i klubben! Jag och familjen trivs bra i Växjö och jag ser fram emot att fortsätta tävla om fler SM-guld, säger en beslutsam Martin Lundberg.

Kontraktsförlängningen med den viktige kuggen Martin Lundberg skrivs på två år, något Henrik Evertsson är mycket nöjd med.

- Martin innebär för oss en stabilitet och hunger som vi är väldigt glada att även fortsatt ha tillgång till. Med Martin får vi en spelare som vi vet alltid finns där när det betyder som mest. Vi ser fram mot ytterligare två år av samarbete.

Häng med i lagbygget 2022/2023.
» Lagbygge