• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Idag 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt

VIP-kväll och säsongssmygsläpp idag

27 maj 2019 10:00
VIP

Välkomna på VIP-kväll ikväll den 27 maj kl. 17:00-19:00. Testa på att vara Växjö Lakers VIP - aktiviteter med A-laget och 25% rabatt i Lilla Teamstore. Henrik Evertsson intervjuas kl. 18.00 och vem vet, kanske han även droppar en nyhet?!


Träffa nya spelare, fynda souvenirer och passa på att hämta ut ditt säsongskort inför säsongen 2019/20! Arena Service bjuder på grillad korv med dricka och Lilla Teamstore har öppet med 25% rabatt på hela sortimentet.

Under VIP-kvällen smygsläpper vi säsongskorten för dig som funderar på att bli säsongsabonnent och du har då chans att säkra din plats inför nästa spännande säsong. Biljettservice har öppet om du vill ha mer information om vilka stolar som finns lediga.
Det officiella släppet av säsongskort sker på vlh.ebiljett.nu imorgon, tisdag den 28 maj kl. 09:00.

Klockan 18:00 kommer sportchef och vd Henrik Evertsson att intervjuas i baren Powerbreak om lagbygget. Vem vet, kanske han även droppar någon nyhet?!

Årets sommarpresent
Årets sommarpresent består av en helt unik, numrerad poster som ingår i ditt säsongskort om du hämtar och betalar innan den 27 juni. Det finns endast 1 000 numrerade exemplar och postern kommer inte säljas i Teamstore.

Ett kort, flera smarta lösningar
Vid köp av säsongskort erbjuder vi en mängd olika betalningsalternativ, däribland faktura och delbetalning.

Genom att logga in på vlh.ebiljett.nu kan du enkelt styra över ditt säsongskort. Till exempel går det att skapa en lösbiljett att skicka till din väns e-post eller om du glömt ditt kort hemma kan du skapa en mobilbiljett och spara den som en bild i mobilen.

Har du ståplats kan du utnyttja vårt erbjudande vi kallar Ståplats PLUS. Med denna tjänst kan du vid 10 matchtillfällen under grundserien uppgradera din ståplats till en sittplats för endast 100 kr/match.

Flexpass | Släpp din plats och ta med en kompis nästa match
Får du förhinder inför en match går det bra att avaktivera din plats med hjälp av vårt Flexpass. Du som säsongskortsinnehavare har möjlighet att släppa din säsongsplats upp till fem tillfällen då du själv inte har möjlighet att gå. Du får då en biljett att nyttja vid ett annat matchtillfälle. Läs med om hur du gör här.
Flexpasset gäller ej Lakejkort samt Aktiva-kort.

Kvällsöppet i Biljettservice
För dig som har svårt att hämta ditt säsongskort under våra ordinarie öppettider kommer vi att ha extra kvällsöppet. Den 25 och 27 juni håller vi öppet mellan kl. 17:00-19:00 för betalning och uthämtning av säsongskort och sommarpresent.
Kom ihåg att 27 juni är sista dagen för betalning av säsongskort.

Växjö Lakers VIP-kväll i samarbete med Elite Hotels Växjö, Bishops Arms Växjö, PacsOn, Smålands Skafferi, Polarbröd & Mighty Event