• Huvudsponsorer

TV: Daniel Rahimi inför KHK

12 oktober 2017 17:00
TV

Han är en av Växjö Lakers assisterande kaptener och igår gjorde han sitt första mål i Växjö Lakers-tröjan i samband med gruppsegern i CHL. Hör vad Daniel Rahimi har att säga inför back-to-back drabbningarna mot Karlskrona.


Fira fredagen den 13:e med Lakejererna

Vi börjar med uppladdning i Lakersbaren - enbart för medlemmar. Det blir pytt i panna och öl/läsk för 99 kronor kl. 17-19. Vid 18-tiden får vi besök av någon i tränarstaben som pratar säsongsinledning och dubbelmötet mot KHK (ställ gärna lite frågor).

Bland den som deltar på uppladdningen lottar vi ut ett besök backstage i samband med en hemmamatch för två personer. Det blir en guidning backstage där man bland annat får vara med vid introt och se den nya studion.

Så se nu till att du dyker upp på fredag kl 17-19 i Lakersbaren. ALLA medlemmar i Lakers Lakejer är välkomna!

Ps. Glöm inte att ta med ditt medlemskort till matchen!

Boka mat i våra restauranger

Powerbreak Plan 2 | Tacobuffé
Pris: 129 kr
» Boka här

Restaurangen Plan 3 | Trerätters på buffé
Paketpris: 710 kr inklusive matchbiljett
Bakre bord: 395 kr endast buffé
» Boka här

Restaurangen Plan 4 | Grillbuffé
Paketpris: 545 kr inklusive matchbiljett
Bakre bord: 295 kr endast buffé
» Boka här

Livemusik med AMB

För två veckor sedan kunde Växjö Lakers stolt presentera en ny satsning tillsammans med gymnasieskolan AMB och Norrlands Guld Alkoholfri. Satsningen innebär livemusik i Lakersbaren i samband med sena helgmatcher. Missa inte livemusiken under fredagens hemmamatch mot Karlskrona HK. OBS! Före match är Lakersbaren abonnerad för medlemmar i Lakers Lakejer.