• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr

Växjö Lakers nysatsning

28 september 2017 15:30
Nyhet

Inför lördagens hemmamatch kan Växjö Lakers stolt presentera en ny satsning tillsammans med gymnasieskolan AMB och Norrlands Guld Alkoholfri. Satsningen innebär livemusik i Lakersbaren i samband med sena helgmatcher.


Växjö Lakers partners i den nya satsningen är Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik och finns på två orter i Sverige. Den andra partnern är leverantören Norrlands Guld Alkoholfri som redan inför säsongen 2015/16 inledde sitt samarbete med Växjö Lakers och sedan dess gjort en mängd olika satsningar i arenan.

För att kunna möjliggöra satsningen med livemusik i Lakersbaren har Norrlands Guld Alkoholfri gått in och stöttat projektet.
- I egenskap av leverantör till Växjö Lakers vill vi främja den positiva supporterkulturen. Att erbjuda livemusik under helgmatcherna i Lakersbaren tyckte vi kändes som ett roligt inslag som vi gärna ville gå in och stötta, säger Joakim Bengtsson, Distriktschef Affärsområde Restaurang på Spendrups Bryggeri som jobbar med varumärket Norrlands Guld Alkoholfri.

I samband med lördagens hemmamatch mot Frölunda är det premiär för livemusiken där några av AMB:s elever står för underhållningen.
- Det här är ett jätteroligt projekt där vi ger våra elever möjligheten att uppträda som en del av sin utbildning. Det ska bli riktigt roligt att sätta igång på lördag, säger AMB:s PR-chef, Gezim Gashi.

Inför säsongen har man kunnat presentera en hel del nyheter i VIDA Arena. Satsningen med AMB och Norrlands Guld Alkoholfri blir ytterligare ett lyft kring evenemanget.
- Vi vill bjuda våra besökare på puls såväl på som utanför isen i VIDA Arena och det här kändes som ett klockrent upplägg för att kunna göra det, säger Carolina Toresson, PR & Kommunikationschef samt Eventansvarig på Växjö Lakers.

Matcher med livemusik i Lakersbaren
Lördag 30/9 Växjö Lakers vs Frölunda kl.18.00
Fredag 13/10 Växjö Lakers vs Karlskrona HK kl.19.00
Lördag 28/10 Växjö Lakers vs HV71 kl.18.00
Lördag 4/11 Växjö Lakers vs Rögle BK kl.18.00
Lördag 9/12 Växjö Lakers vs Örebro Hockey kl.18.00
Lördag 30/12 Växjö Lakers vs Färjestad BK kl.18.00
Lördag 27/1 Växjö Lakers vs Djurgården Hockey kl.18.00