Legends | Liam Reddox
Publicerad: 2020-11-07
Legends
Vi fortsätter med vårt nya digitala koncept - Växjö Lakers Legends. Vid varje hemmamatch presenteras och uppmärksammas en Lakers-legend och under tisdagens match är det ingen mindre än Liam Reddox.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Liam Reddox!

Se till att hålla utkik på våra sociala medier, speciellt instagram, där det kommer hända en hel del roliga saker innan och under matchdag som du inte vill missa!

#85 Liam Reddox

Gör idag:
- Jag skrev nyligen på ett anställningsavtal för Durham Regional Police Service hemma i Durham-regionen. Just nu befinner jag mig på Ontario Police College-utbildning för att göra mig redo att tilldelas arbete på en enhet/avdelning under det nya året.

Bästa minnet i klubben:
- Mitt bästa minne är vårt andra SM-guld, säsongen 2018. Det var den roligaste säsongen under min hockeykärriär, jag har aldrig spelat i ett bättre lag. Det finns så många fantastiska minnen från den säsongen. Innan varje match under finalserien grät jag. Jag ville verkligen inte att säsongen skulle ta slut.

Främsta målet:
- Mitt favorit mål under min Lakerskarriär var det första slutspelsmålet i Lakers historia. Jag kommer starkt ihåg hur jag äntrade isen den matchen och hade känslan redan från start att jag skulle göra mål. Det var en obeskrivlig känsla att spela inför fulla läktare och att alla var orange-klädda! Det är en känsla jag sent kommer glömma.

En Växjö Lakers-anekdot:
*- Ett roligt minne från min tid i Lakers var vår resa till Marbella, Spaninen, efter vi tagit SM-guld 2018. Den säsongen var väldigt minnesvärd för mig och något som jag alltid kommer att hålla kärt.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Viktor Fasth - Noah Welch - Cory Murphy - Elias Pettersson - Robert Rosén - Tomi Kallio. Och självklart ALLTIME "C" Johan Markusson.

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

Clara Berglund