Kalenderfil spelschema 2019/20
Publicerad: 2019-08-01
Nyhet
Längtar du till att hockeysäsongen sätter igång igen? Vi hjälper dig att planera framtiden när vi nu erbjuder uppdaterad kalenderfil med SHL-säsongen 2019/2020 samt träningsmatcher och evenemang. Prenumerera för att hålla dig uppdaterad!

Det finns många olika kalenderprogram och kalendertjänster att välja på i den digitala världen. Exempelvis kan Outlook, iCal, Google Calendar och Sunbird hjälpa oss att hålla ordning på både det ena och det andra i vårt liv och vi på SHL.se försöker underlätta för dig som gillar ishockey och SHL.

SHL har i vanlig ordning tagit fram det aktuella spelschemat i så kallat iCalendar-format (med filändelsen .ics) som bör gå att importera till de flesta program och tjänster som hanterar kalendrar. Klicka på länken nedan och välj prenumerera eller öppna ditt program/tjänst och sök där reda på alternativ för import eller prenumeration. Fyll därefter i den nedanstående länken till kalenderfilen.

Prenumerera eller importera?

Du kan välja att antingen importera kalenderhändelserna eller att prenumerera på dem. Skillnaden med att prenumerera på en kalender innebär att förändringar i spelschemat kommer att visas direkt i din kalender. Importerar du kalenderfilen innebär det att du manuellt måste uppdatera eventuella ändringar i din kalender.

Kalenderfil för Växjö Lakers

Växjö Lakers alla matcher och evenemang
iOS/Outlook/Google

PR & Kommunikation Carolina Toresson