Legends | Noah Welch
Publicerad: 2020-12-01
Legends
Vi fortsätter med vårt nya digitala koncept - Växjö Lakers Legends. I samband med kvällens hemmamatch mot Frölunda är det ingen mindre än Noah Welch som är matchens legend.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Noah Welch!

Se till att hålla utkik på våra sociala medier, speciellt instagram, där det kommer hända en hel del roliga saker innan och under matchdag som du inte vill missa!

#5 Noah Welch

Gör idag:
- Jag är chef över "The Dome Red Deer". Det är en 10 000 m2 stor idrottsanläggning. Vi tränar alltifrån unga till proffessionella idrottare inom diverse sporter.

Bästa minnet i klubben:
- Att se laget slå Frölunda i semifinal sex när jag var avstängd samt att få fira med dem efter att de gått av isen. Då kände jag att vi kommer att gå hela vägen och vinna SM-guld. Det minnet ihop med att vinna två SM-guld med Lakers såklart.

Främsta målet:
- Jag gjorde inte så många mål :) Men jag skulle ändå säga ett mål mot Rögle hemma under min första säsongen. Vi slogs för att inte hamna i botten. Jag gjorde ett mål sent i den tredje perioden som gjorde matchen oavgjord, sedan gjorde "Rosie" (Robert Rosén) ett mål i powerplay som gav oss segern och gjorde att vi ryckte ifrån Rögle som fick kvala neråt.

En Växjö Lakers-anekdot:
- Oj, det finns så många roliga ögonblick. Jag älskade att göra små pranks mot mina lagkamrater i omklädningsrummet samt skoja med media, som den gången när jag sa till dem att jag hade signat ett kontrakt i Japan.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Den här uppgiften är omöjlig! Jag har spelat med så många bra spelare och inte minst fantastiska människor. Cory Murphy, Johan Markusson, Liam Reddox, Alexander Johansson, Rhett Rahkshani, Rosie, Kiiskinen, Tomi Kallio, Torpie, Fasth…listan kan göras lång!

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

Carolina Toresson