Säsongsabonnent | Information om ditt säsongskort
Publicerad: 2020-10-30
VIP
I förra veckan meddelade regeringen att taket för publik vid allmänna sammankomster höjs till 300 personer från och med 1 november. I och med de nya restriktionerna kommer alla som har köpt säsongskort få möjlighet att gå på var tredje hemmamatch.

Förutsättningen för tillställningar med högst 300 sittande deltagare är att var och en av deltagarna anvisas en sittplats med minst en meters avstånd till andra deltagare och att det skapas förutsättningar för deltagarna att hålla det avståndet under arrangemanget. Två personer i samma sällskap får numera placeras närmare varandra än en meter.

I och med de nya restriktionerna kommer vi istället ha ett rullande schema så att alla säsongsabonnenter som betalade sitt säsongskort innan den 31/10-20 får möjlighet att gå på var tredje hemmamatch. Vilka matcher du blivit tilldelad får du utskickat på mail eller brev om du inte angett någon e-post.

Observera att om restriktionerna ändras kan även matcherna du blivit tilldelad komma att ändras. Ha även med i åtanke att det är väldigt osäkra tider nu och även lokala restriktioner och inställda matcher kan bli verklighet.

Från och med den 5/11 kommer du att kunna hämta ut din biljett enligt nedan.

Så här hämtar du ut dina biljetter

  1. Gå in på vlh.ebiljett.nu och logga in med den mailadress du angivit vid köpet (har du köpt flera säsongskort så finns alla på ditt inlogg)
    1b. Har du inget lösenord sedan tidigare klickar du på ”glömt lösenord”
  2. Klicka på ”Konto”
  3. Under ”Aktiva säsongsbiljetter” väljer du den säsong som heter "Grundserie 2020/2021 | Corona Slot X) och klickar på "Mobilbiljett" eller "PDF-biljett" om du vill skriva ut den.

Till dig som inte har en mailadress
Du kommer inom kort få brev hem med vilka matcher som du har blivit tilldelad. Även biljetterna skickas med i det här brevet.

Om du inte kan gå på matchen
Tack vare våra fantastiska Lakers Lakejer finns det en möjlighet att byta matcher med varandra. Växjö Lakers har i dagsläget inte möjlighet att administrera den här tjänsten men har fått hjälp av Lakejerna.

Vid behov av att byta match går du in på en nyupprättad Facebook-grupp, länken till gruppen har du fått utskickad till din mail. Väl där kommunicerar du med andra säsongskortsinnehavare som eventuellt är i samma sits.

Vid frågor om ditt säsongskort så hänvisar vi dig till mailen [email protected] så hjälper vi dig så fort vi kan!

Privatmarknad Maja Storbjörk