Välkommen tillbaka Nicklas Rahm
Publicerad: 2021-05-19
Nyhet
Med sju års förflutet i klubben gör han nu comeback i båset och återförenar tränarkonstellationen bakom Växjö Lakers första SM-guld - Välkommen tillbaka Nicklas Rahm!

Med två säsonger som spelare i klubben la han skridskorna på hyllan efter Elitserieavancemanget 2011. I och med det påbörjade han sin tränarkarriär i Växjö Lakers som fystränare för att sedan ta klivet in i båset som assisterande tränare. Efter tre säsonger tillsammans med Sam Hallam och Fredrik Hellgren lämnade han organisationen 2016 för tränaruppdrag i moderklubben HV71. Nu gör han comeback i båset tillsammans med sina föredetta tränarkollegor som återförenas efter fem år isär.

"Det känns roligt att komma tillbaka"

- Det känns såklart väldigt roligt att komma tillbaka till Växjö och Växjö Lakers. En stad och organisation som ligger både mig och min familj väldigt varmt om hjärtat. Att dessutom få komma tillbaka och arbeta med bland andra Sam och Fredrik som jag trivs väldigt bra med känns fantastiskt.

Senast Nicklas var i klubben var han bland annat en del av det historiska första SM-guldet 2015. Så här säger Henrik Evertsson om beslutet att ta tillbaka Nicklas Rahm till organisationen.

- Det känns jättekul att få arbeta med Nicklas igen. Vi trivdes oerhört bra tillsammans under förra sejouren. Att vi kunde enas om ett treårsavtal gör att vi som alltid kan arbeta med kontinuitet. Vi får in en medarbetare som vet hur vi vill ha det och en person som vi vet hur den fungerar. Startsträckan är med andra ord obefintlig i relationen.

Kontraktet med Nicklas är skrivet på 3 år.

PR & Kommunikation Carolina Toresson