Bli en del av vårt team
Publicerad: 2021-06-12
Nyhet
Nu söker Arena Service i Växjö AB, som driver mat och dryck i VIDA Arena personal till kommande säsong 2021/22. Tjänsterna som efterfrågas är arbetsledare, serveringspersonal samt kock.

ARBETSLEDARE

Att vara arbetsledare innebär att man rekryterar, leder och fördelar arbetet. Du är ”närmsta” chef för just ditt team. Du ansvarar för att arbetsuppgifterna som finns på avdelningen blir utförda på ett bra sätt och att koncepten och våra varumärken vårdas. Självklart är man också med i driften under matchkvällar och på så sätt ser och leder arbetet. Du tar ansvar för ditt område och ditt eget team men vi alla är en del av arenaupplevelsen. I vår organisation ser vi er arbetsledare som nyckelpersoner. Jobbet passar dig som vill vara delaktig, leda och utveckla arbetet under match.

» Läs mer

KOCK

Vi söker 1 erfaren kock inför nästa säsong där vårt kök har varierade uppgifter. Vi är ett litet team som ansvarar för all matproduktion i huset. Vi har olika ansvarsområde men arbetet bygger mycket på samarbete och kommunikation. Vardagar producerar vi cirka 700 lunch. Matchdagar producerar vi cirka 2000 gäster, allt ifrån fastfood till 9-rätters avsmakningsmeny.

Vi vill att du som söker har bred erfarenhet från både större produktion till mindre à la carte servering, där ett genuint matintresse är ett måste. Vi söker en riktig lagspelare som ser glädje i att delta och hjälpa till. En som gillar att ta initiativ och vill vara med att utveckla verksamheten, både matmässigt och för hela teamet. Man tar ansvar där vi alla är en del av arenaupplevelsen.

» Läs mer

SERVERINGSPERSONAL

Vill du bli en del av vårt team och vara med och skapa goda serviceupplevelser med oss. Vi söker dig med det där lilla extra, som har glimten i ögat, energi och ett härligt driv. Har du även erfarenhet inom restaurangbranschen sedan tidigare är det ett plus. Framför allt söker vi dig med rätt inställning och attityd. Arenan öppnar två timmar innan matchstart, då ska allt vara klart och vi har fullt fokus på våra gäster.

» Läs mer

Vi behandlar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 2021-08-13.
Din ansökan mejlas till: [email protected]

PR & Kommunikation Carolina Toresson