Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Bli en del av vårt team

12 juni 2021 10:30
Nyhet

Nu söker Arena Service i Växjö AB, som driver mat och dryck i VIDA Arena personal till kommande säsong 2021/22. Tjänsterna som efterfrågas är arbetsledare, serveringspersonal samt kock.


ARBETSLEDARE

Att vara arbetsledare innebär att man rekryterar, leder och fördelar arbetet. Du är ”närmsta” chef för just ditt team. Du ansvarar för att arbetsuppgifterna som finns på avdelningen blir utförda på ett bra sätt och att koncepten och våra varumärken vårdas. Självklart är man också med i driften under matchkvällar och på så sätt ser och leder arbetet. Du tar ansvar för ditt område och ditt eget team men vi alla är en del av arenaupplevelsen. I vår organisation ser vi er arbetsledare som nyckelpersoner. Jobbet passar dig som vill vara delaktig, leda och utveckla arbetet under match.

» Läs mer

KOCK

Vi söker 1 erfaren kock inför nästa säsong där vårt kök har varierade uppgifter. Vi är ett litet team som ansvarar för all matproduktion i huset. Vi har olika ansvarsområde men arbetet bygger mycket på samarbete och kommunikation. Vardagar producerar vi cirka 700 lunch. Matchdagar producerar vi cirka 2000 gäster, allt ifrån fastfood till 9-rätters avsmakningsmeny.

Vi vill att du som söker har bred erfarenhet från både större produktion till mindre à la carte servering, där ett genuint matintresse är ett måste. Vi söker en riktig lagspelare som ser glädje i att delta och hjälpa till. En som gillar att ta initiativ och vill vara med att utveckla verksamheten, både matmässigt och för hela teamet. Man tar ansvar där vi alla är en del av arenaupplevelsen.

» Läs mer

SERVERINGSPERSONAL

Vill du bli en del av vårt team och vara med och skapa goda serviceupplevelser med oss. Vi söker dig med det där lilla extra, som har glimten i ögat, energi och ett härligt driv. Har du även erfarenhet inom restaurangbranschen sedan tidigare är det ett plus. Framför allt söker vi dig med rätt inställning och attityd. Arenan öppnar två timmar innan matchstart, då ska allt vara klart och vi har fullt fokus på våra gäster.

» Läs mer

Vi behandlar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 2021-08-13.
Din ansökan mejlas till: [email protected]