Legends | Martin Romö
Publicerad: 2020-12-07
Legends
Vi fortsätter med vårt nya digitala koncept - Växjö Lakers Legends. I samband med tisdagens hemmamatch mot IK Oskarshamn är det ingen mindre än Martin Romö som är matchens legend.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Martin Romö!

Se till att hålla utkik på våra sociala medier, speciellt instagram, där det kommer hända en hel del roliga saker innan och under matchdag som du inte vill missa!

#71 Martin Romö

Gör idag:
- Jag jobbar som Försäljningschef Sverige på NHC (Northern Hall and Cover) och driver ett eget företag WE ARE YOU, sports and beyond där jag jobbar till största delen just nu med prestationscoaching och karriärväxling för elitidrottare.

Bästa minnet i klubben:
- Oj, det är så många under mina tre år på plats i Växjö och vill lyfta fram helheten. Det var en mycket uppskattad tid för mig och min familj då vi trivdes otroligt bra både i Växjö Lakers som i livet på sidan om. Vi fick möjlighet att lära känna så otroligt mycket goda vänner inom idrotten, civila arbetet och där vi bodde.

Främsta målet:
- Jag kommer ihåg en match mot Oskarshamn borta där vår femma var framgångsrik i matchen och tror vi stod för tre av målen i segermatchen. Om jag inte minns helt fel gjorde jag två av dem. Det var alltid extra rolig med derby matcher där både publiken och vi spelare fick lite extra energi att spela.

En Växjö Lakers-anekdot:
- Har tagit del av de som kommit fram från andra legender under säsongen och man blir full av skratt. Några var jag både en del av och ibland huvudpersonen i fråga 😊. Jag vill lyfta fram en annan anekdot i detta läge och det var när vi fick en ny materialförvaltare till laget, Ulf Eriksson som kom från Boden. Han var helt otroligt bra och professionell, det var en mycket viktig förändring för oss spelare och han är en del av den framgång som Växjö Lakers hade kommande år. Det är en del av förklaringen hur och varför Växjö Lakers har kunnat göra en sån framgångsresa genom att ta hand om alla delar i och runt laget på bästa sätt.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Jag håller mig till den tid jag var aktiv och har följande drömfemma.
Målvakt: Viktor Fasth
Back: David Holmqvist
Back: Johan Ejdepalm
Forward: Johan Markusson
Center: Martin Romö
Forward: Jarno Pikkarainen

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

PR & Kommunikation Carolina Toresson