• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Idag 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

Åsa blir hållbarhetsansvarig

13 september 2018 11:00
Nyhet

Växjö Lakers hållbarhetsarbete håller på att utvecklas till en av de viktigaste byggstenarna i verksamheten. Nu satsar man ytterligare på dessa frågor och välkomnar Åsa Karlsson-Björkmarker till organisationen som hållbarhetsansvarig.


Varmt välkommen till organisationen!
- Tack snälla!

Berätta lite om dig själv!
- Jag heter Åsa Karlsson Björkmarker och bor tillsammans med Olof och två döttrar på Öster i Växjö. Som fjortonåring engagerade jag mig föreningsaktivt och sedan dess har jag arbetat på olika sätt med föreningsverksamhet och hållbarhet - Två saker som definitivt går hand i hand. Nu fyller jag snart 40 och jag ser fram emot att få dyka in med huvudet före i Växjö Lakers hållbarhetsarbete. De flesta av er känner mig som tidigare kommunalråd och jag är övertygad om att de erfarenheterna som jag bär med mig därifrån kommer att komma väl till pass i Växjö Lakers.

Vad kommer din tjänst att innebära?
- På Växjö Lakers kommer jag, tillsammans med det enormt kunniga teamet som finns här, utveckla hållbarhetsarbetet. Vi kommer att bredda arbetet och samtidigt spetsa till det - Det ska vi göra för att se till att Växjö Lakers inte bara är Sveriges bästa hockeylag utan också blir Sveriges mest hållbara hockeyförening.

Vad ser du som den största utmaningen?
- Den roligaste utmaningen är att utifrån allt det arbete som redan görs, hitta plattformar för att utvecklas ytterligare. Att se till att hållbarhetsarbetet blir en självklar del i alla delar av Växjö Lakers verksamhet - Helt enkelt därför att Växjö Lakers är alla Växjöbors hockeylag. Har du funderingar kring vad det skulle kunna innebära, slå en signal eller skicka ett mejl så pratar vi vidare.

- Jo, en sak till. För mig kommer den absolut största utmaningen bli att lära mig så mycket om hockey så att jag utan att skämmas kan ta en kaffe på Vida ;), avslutar Åsa.