• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt

Åsa blir hållbarhetsansvarig

13 september 2018 11:00
Nyhet

Växjö Lakers hållbarhetsarbete håller på att utvecklas till en av de viktigaste byggstenarna i verksamheten. Nu satsar man ytterligare på dessa frågor och välkomnar Åsa Karlsson-Björkmarker till organisationen som hållbarhetsansvarig.


Varmt välkommen till organisationen!
- Tack snälla!

Berätta lite om dig själv!
- Jag heter Åsa Karlsson Björkmarker och bor tillsammans med Olof och två döttrar på Öster i Växjö. Som fjortonåring engagerade jag mig föreningsaktivt och sedan dess har jag arbetat på olika sätt med föreningsverksamhet och hållbarhet - Två saker som definitivt går hand i hand. Nu fyller jag snart 40 och jag ser fram emot att få dyka in med huvudet före i Växjö Lakers hållbarhetsarbete. De flesta av er känner mig som tidigare kommunalråd och jag är övertygad om att de erfarenheterna som jag bär med mig därifrån kommer att komma väl till pass i Växjö Lakers.

Vad kommer din tjänst att innebära?
- På Växjö Lakers kommer jag, tillsammans med det enormt kunniga teamet som finns här, utveckla hållbarhetsarbetet. Vi kommer att bredda arbetet och samtidigt spetsa till det - Det ska vi göra för att se till att Växjö Lakers inte bara är Sveriges bästa hockeylag utan också blir Sveriges mest hållbara hockeyförening.

Vad ser du som den största utmaningen?
- Den roligaste utmaningen är att utifrån allt det arbete som redan görs, hitta plattformar för att utvecklas ytterligare. Att se till att hållbarhetsarbetet blir en självklar del i alla delar av Växjö Lakers verksamhet - Helt enkelt därför att Växjö Lakers är alla Växjöbors hockeylag. Har du funderingar kring vad det skulle kunna innebära, slå en signal eller skicka ett mejl så pratar vi vidare.

- Jo, en sak till. För mig kommer den absolut största utmaningen bli att lära mig så mycket om hockey så att jag utan att skämmas kan ta en kaffe på Vida ;), avslutar Åsa.