• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt

Åsa blir hållbarhetsansvarig

13 september 2018 11:00
Nyhet

Växjö Lakers hållbarhetsarbete håller på att utvecklas till en av de viktigaste byggstenarna i verksamheten. Nu satsar man ytterligare på dessa frågor och välkomnar Åsa Karlsson-Björkmarker till organisationen som hållbarhetsansvarig.


Varmt välkommen till organisationen!
- Tack snälla!

Berätta lite om dig själv!
- Jag heter Åsa Karlsson Björkmarker och bor tillsammans med Olof och två döttrar på Öster i Växjö. Som fjortonåring engagerade jag mig föreningsaktivt och sedan dess har jag arbetat på olika sätt med föreningsverksamhet och hållbarhet - Två saker som definitivt går hand i hand. Nu fyller jag snart 40 och jag ser fram emot att få dyka in med huvudet före i Växjö Lakers hållbarhetsarbete. De flesta av er känner mig som tidigare kommunalråd och jag är övertygad om att de erfarenheterna som jag bär med mig därifrån kommer att komma väl till pass i Växjö Lakers.

Vad kommer din tjänst att innebära?
- På Växjö Lakers kommer jag, tillsammans med det enormt kunniga teamet som finns här, utveckla hållbarhetsarbetet. Vi kommer att bredda arbetet och samtidigt spetsa till det - Det ska vi göra för att se till att Växjö Lakers inte bara är Sveriges bästa hockeylag utan också blir Sveriges mest hållbara hockeyförening.

Vad ser du som den största utmaningen?
- Den roligaste utmaningen är att utifrån allt det arbete som redan görs, hitta plattformar för att utvecklas ytterligare. Att se till att hållbarhetsarbetet blir en självklar del i alla delar av Växjö Lakers verksamhet - Helt enkelt därför att Växjö Lakers är alla Växjöbors hockeylag. Har du funderingar kring vad det skulle kunna innebära, slå en signal eller skicka ett mejl så pratar vi vidare.

- Jo, en sak till. För mig kommer den absolut största utmaningen bli att lära mig så mycket om hockey så att jag utan att skämmas kan ta en kaffe på Vida ;), avslutar Åsa.