Legends | David Lundbohm
Publicerad: 2021-01-12
Legends
I samband med torsdagens hemmamatch mot Rögle BK presenterar vi ännu en legend i klubbens historia, före detta Växjö Lakersspelaren David Lundbohm.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än David Lundbohm som spelade i Växjö Lakers säsongerna 2008/2009-2010/2011 och gjorde hela 118 poäng på sina 133 grundseriematcher!

#68 David Lundbohm

Gör idag:
- Jag arbetar just nu som brandman/ambulanstekniker och äger ett litet brandförebyggande företag i södra Florida.

Bästa minnet i klubben:
- Mitt bästa minne är när jag tillsammans med lagkamrater sjöng "We are the champions" i omklädningsrummet efter att vi avancerat till SHL.

Främsta målet:
- Bästa målet var faktiskt en assist som jag fick på Christian Magnussons mål i sista matchen, min andra säsong i Växjö när vi placerade oss topp 3.

En Växjö Lakers-anekdot:
- En rolig sak som jag kommer ihåg var före en match där vi inte fick kaffe och de svenska spelarna var väldigt upprörda.

Drömfemman i Växjö Lakers:
Viktor Fasth
Josh MacNevin
Steve Saviano
Robert Rosen
Christin Magnusson
Johan Markusson

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

PR & Kommunikation Carolina Toresson