TV: Växjö Lakers Stora Hjärtan
Publicerad: 2015-01-12
Nyhet

Före jul besökte några av Växjö Lakers A-lagsspelare Norregårds fritidsgård för att umgås med många av fritidsgårdens ungdomar. 

Växjö Lakers spelare och ledare kring representationslaget tog föregående säsong initiativet till bildandet av välgörenhetsfonden Växjö Lakers Stora Hjärtan. Vi har alla fått så otroligt mycket från sporten och det här är ett sätt för oss att ge tillbaka och ta vårt sociala ansvar, säger sportchef Henrik Evertsson.

I början av säsongen lämnade fonden Växjö Lakers Stora Hjärtan över 14 säsongskort till två av kommunens fritidsgårdar, Fagrabäck och Norregård. Varje hemmamatch har olika ungdomar fått chansen att titta på Växjö Lakers.

- Vi är verkligen jätteglada och tacksamma för den här gesten. Platserna är till oehört stor hjälp och ger många ungdomar chansen att hitta ett nytt intresse. Det är ett sätt att hitta gemenskap genom en fritidssysselsättning, säger Norregårds fritidsgårdsansvarige Anna Lagrelius.

Före jul besökte lagkaptenen Tomi Kallio tillsammans med lagkamraterna Ville Varakas, Nick Johnson och Robin Söderquist Norregårds fritidsgård för att umgås med många av fritidsgårdens ungdomar. 

PR & Kommunikation Carolina Toresson