• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan

J20: Tung helg

29 oktober 2018 10:00
J20

För tredje helgen i rad spelade Växjös J20-lag tre matcher. Denna gång spelades matcherna på hemmaplan där det tyvärr blev förlust i samtliga.


Växjös J20-lag spelade tre matcher under helgen. Under fredagen och lördagen gästade Färjestad och under söndagen kom Örebro på besök. Samtliga tre matcher, som spelades på hemmaplan, slutade med förlust.

Fredagens match mot Färjestad slutade 1-4 trots att Växjö stundtals spelade riktigt bra. Hemmalaget vann skotten med 36-27, men lyckades bara överlista Eric Forsberg i bortamålet en gång. Det var Eric Karlsson som lyckades med den bedriften i början av den andra perioden. Tom Nilsson och Robin Sundman spelade fram till målet.

Under lördagen var det dags för ny match mot Färjestad och denna gången blev det målmässigt jämnare. Pavol Regenda gav Lakers ledningen i början av matchen och Martin Fridén satte 2-0 i början av den tredje perioden. Växjö såg då ut att ta revansch på Färjestad, men gästerna både reducerade och kvitterade innan den ordinarie speltiden var till ända. Matchen fick till slut avgöras på straffar där Karlstadslaget drog det längsta strået.

Örebro gästade Växjö Ishall under söndagen och återigen blev det en snöplig förlust för Lakers. Mathias Kemppi gav Växjö ledningen i slutet av den första perioden, men gästerna kvitterade under mellanakten och tog ledningen i början av den tredje perioden. Slutakten bjöd inte på fler mål utan Örebro kunde till slut vinna matchen med uddamålet 2-1.

Helgens förluster har gjort att Växjö trillat ner på en sjundeplats i tabellen. Laget har spelat in 20 poäng på 16 matcher och har en målskillnad på 43-49. Laget är endast två poäng bakom sexan Örebro och har fem poäng upp till femman Färjestad.

Växjös J20-lag har nu matchledigt i över två veckor. Nästa match spelas onsdagen den 14 november borta mot Skånelaget Rögle. Växjö och Rögle har mötts en gång tidigare under säsongen och den matchen vann Ängelholmslaget i Växjö med 5-2.