• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

J20: Tung helg

29 oktober 2018 10:00
J20

För tredje helgen i rad spelade Växjös J20-lag tre matcher. Denna gång spelades matcherna på hemmaplan där det tyvärr blev förlust i samtliga.


Växjös J20-lag spelade tre matcher under helgen. Under fredagen och lördagen gästade Färjestad och under söndagen kom Örebro på besök. Samtliga tre matcher, som spelades på hemmaplan, slutade med förlust.

Fredagens match mot Färjestad slutade 1-4 trots att Växjö stundtals spelade riktigt bra. Hemmalaget vann skotten med 36-27, men lyckades bara överlista Eric Forsberg i bortamålet en gång. Det var Eric Karlsson som lyckades med den bedriften i början av den andra perioden. Tom Nilsson och Robin Sundman spelade fram till målet.

Under lördagen var det dags för ny match mot Färjestad och denna gången blev det målmässigt jämnare. Pavol Regenda gav Lakers ledningen i början av matchen och Martin Fridén satte 2-0 i början av den tredje perioden. Växjö såg då ut att ta revansch på Färjestad, men gästerna både reducerade och kvitterade innan den ordinarie speltiden var till ända. Matchen fick till slut avgöras på straffar där Karlstadslaget drog det längsta strået.

Örebro gästade Växjö Ishall under söndagen och återigen blev det en snöplig förlust för Lakers. Mathias Kemppi gav Växjö ledningen i slutet av den första perioden, men gästerna kvitterade under mellanakten och tog ledningen i början av den tredje perioden. Slutakten bjöd inte på fler mål utan Örebro kunde till slut vinna matchen med uddamålet 2-1.

Helgens förluster har gjort att Växjö trillat ner på en sjundeplats i tabellen. Laget har spelat in 20 poäng på 16 matcher och har en målskillnad på 43-49. Laget är endast två poäng bakom sexan Örebro och har fem poäng upp till femman Färjestad.

Växjös J20-lag har nu matchledigt i över två veckor. Nästa match spelas onsdagen den 14 november borta mot Skånelaget Rögle. Växjö och Rögle har mötts en gång tidigare under säsongen och den matchen vann Ängelholmslaget i Växjö med 5-2.