• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Förlust mot Brynäs

21 december 2018 21:30

Växjö Lakers åkte till Gävle för match mot Brynäs på fredagen. En sista match innan julen. Men det blev inga julklappar i form av poäng med hem till Småland när Brynäs vann med 3-1.


I inledningen av matchen är det lite ställningskrig på banan. Men efter någon minut så tar gästerna tag i taktpinnen och sätter hård press på Brynäs och skapar långa anfall som gör hemmalaget ganska tröttkört. Men tyvärr uteblir målrasslet under denna press. Och Brynäs vana trogen så utnyttjar man underläget i spelet genom att kontra in 1-0. Målet kommer efter en fin prestation av Jesper Boqvist efter 13.35.

Lakers är på tå och fortsätter att sätta Jocke Ericsson på prov i Brynäskassen. Efter en snabb vändning i mittzon tar Juntilla in pucken i hemmalagets zon, väggspelar med Arvid Lundberg för att sedan hitta Roman Hórak inne i slottet som bombar in kvitteringen bara 2.03 efter Brynäs ledningsmål.

Andra perioden börjar med en fortsättning av ett PP för Lakers från den första perioden. Tyvärr blir Brynäs fulltaliga och hemmalaget får komma med totalt 3 man där den som tar pucken upp i banan är Ludvig Nilsson som kommer direkt från utvisningsbåset. Nilsson skjuter från sin vänsterkant, Andrén räddar och pucken går rakt ut till en framstörtande Joachim Rohdin som ger hemmalaget en ny ledning redan efter 50 spelade sekunder av andra perioden.

I den andra perioden får Brynäs göra periodens enda mål, och hemmalaget vinner även skotten med 9-2. Totalt är skotten 12-7 efter 40 spelade minuter.

I den tredje perioden gör Brynäs det trångt på mittplan och man ligger rätt i egen zon. Med 2.15 tar Lakers Andrén i målet och man går för en kvittering i slutet. Tyvärr resulterar det i att Brynäs får öka sin ledning till 3-1 som även blir slutresultatet.

Vi får ta nya tag. Mellandagshockey bjuds det som vanligt på när Mora kommer på besök till VIDA Arena den 28 december med matchstart kl 19.00. -Varmt välkomna!