Visma och Växjö Lakers i nytt samarbete
Publicerad: 2018-11-26
Nyhet
Visma och Växjö Lakers Stort hjärta har ingått ett nytt samarbete. Målet är att bredda Växjö Lakers verksamhet så att fler kan vara delaktiga och göra Växjö till en ännu bättre och mer välkomnande stad att leva och bo i.

– Vi älskar Växjö och vill givetvis bidra till att göra det ännu mer attraktivt. Vi tror att ett långsiktigt arbete med hållbarhet är en förutsättning för att människor ska vilja komma hit och studera, jobba och bo, säger Jens Ahlstrand, Executive Support Manager på Visma Spcs.

Med samarbetet vill Visma och Växjö Lakers skapa ett mer socialt hållbart Växjö. Tillsammans kommer man därför att nyttja de resurser som finns hos båda parter för att göra Växjö till en ännu bättre och mer välkomnande stad att bo och leva i. Ett viktigt steg på vägen – som tas just nu – är att Växjö Lakers breddar sin verksamhet med prova på- hockey för flickor.

– Växjö Lakers har under året tagit krafttag i sitt hållbarhetsarbete. Att få utveckla det samarbetet tillsammans med våra grannar tvärs över gatan ger oss en unik chans att bli världens mest hållbara hockeyförening, säger VD Henrik Evertsson.

Visma kommer tillsammans med Växjö Lakers att utgöra styrgrupp för klubbens hållbarhetsarbete och arbetet med att bredda verksamheten. Parallellt jobbar man också med att hitta fler partners som vill vara delaktiga.

– Det här är inget vanligt partneravtal, det här partnerskapet kräver insatser i form av engagemang av båda parter, säger Henrik Evertsson.

För mer information kontakta:
Jens Ahlstrand 070-279 30 78
Henrik Evertsson 073-353 88 77

PR & Kommunikation Jonny Fransén