J18-seger i målglad tillställning
Publicerad: 2020-08-15
J18
Växjö Lakers J18 spelade idag sin andra träningsmatch och det va Rögle som var på besök idag i Växjö Ishall. Matchen bjöd på många mål och Växjö var det laget som gjorde mest, det blev tillslut seger med 9-4.

Växjö kom ut flygandes i den första perioden och redan efter 15 minuter av första perioden så stod det 5-0 till hemmalaget. Växjö sköljde på och tryckte fast Rögle som spenderade näst intill hela första perioden i den egna zonen. Målen gjordes av Sixten Sjöstrand, Isak Brandt, Alexander Labraaten, Isac Nielsen och Rikard Thimgren.

Till den andra perioden verkade Rögle mer påslagna och spelmässigt va det en mycket jämnare period. Men det va ändå Växjö som fortsatte att fylla på målkolumnen, 6-0 gjordes av Jacob Sagadin. Därefter va det Rögle som lyckades sätta dit tre mål men inte utan att Växjö svarade direkt med att göra tvp mål till genom Isac Nielsen och Linus Lindahl. Resultatet efter 2 perioder va således 8-3 till Växjös fördel.

I den sista perioden tryckte Rögle på ordentligt och va laget som tog kommandot i matchen men Melvin Lind i Växjös mål spelade bra i målet och släppte bara in ett mål i Rögles push för att vända matchen. Rögle tog ut målvakten i slutet av matchen men det hela slutade med att Joel Svensson kunde sätta pucken i tom bur och fastställa slutresultatet 9-4.