• Huvudsponsorer

Andrew Calof klar för Växjö Lakers

10 april 2017 15:30
Nyhet

Förra veckan kom fyra nyheter kring lagbygget 2017/18. Nu kan man även avslöja att 25-årige forwarden Andrew Calof är klar för klubben.


Den SHL-välkände högerskytten är född och uppvuxen i hockeymeckat Ottawa i Kanada och kommer senast från spel i Skellefteå AIK. Där har han spelat de tre senaste säsongerna och stått för 110 poäng på sammanlagt 195 matcher (inklusive slutspel).

Nu står det klart att han kommer att spela i Växjö Lakers kommande säsong.

"Jag är extremt förväntansfull"

- Jag är extremt förväntansfull och glad över att få bli en del av en sådan bra organisation som varit framgångsrika i grundserie såväl som slutspel de senaste åren. Jag ser också fram emot att träffa nya och gamla ansikten och ta del av deras erfarenheter.

I och med värvningen kommer Växjö Lakers sportchef allt närmare en fullständig forwardsbesättning. Så här säger han om nyförvärvet Andrew Calof:
- Vi har spelat mycket mot Andrew de tre senaste åren och alltid känt att det är en väldigt jobbig kreativ spelare att spela mot, man får som motståndare aldrig slappna av när han är på isen. Den typen av spelare känns alltid bättre att ha i sitt egna lag.