Nytt ansikte i Biljettservice
Publicerad: 2017-02-17
Nyhet
Växjö Lakers välkomnar nytiIlskottet Agnes Lindquist som i samband med landslagsuppehållet startade sin anställning på Växjö Lakers och tog över Emma Koivistos roll i Biljettservice, VIDA Arena.

Snart 21-åriga Agnes är född och uppvuxen i Växjö och efter två månaders resande i Sydostasien är Växjö Lakers Agnes nya utmaning.
- Det känns jättekul att vara här! Det är alltid spännande med nya utmaningar och det här känns definitivt som en stor sådan.

Hur kommer det sig att du ville börja jobba på Växjö Lakers?
- Det är en fantastiskt rolig organisation och jag har hört mycket positivt om Växjö Lakers sedan tidigare, så det kändes som ett utvecklande och inspirerande uppdrag.

Du har hunnit jobba i två veckor nu, börjar du känna dig varm i kläderna?
- Ja, hyfsat! Det är ett högt tempo här vilket gör att man kommer in i det väldigt fort. Just nu håller vi dock stängt Biljettservice med anledning av Melodifestivalen men jag ser fram emot att träffa alla kunder nästa vecka.

Efter fyra säsonger har Emma Koivisto, Försäljningskoordinator Växjö Lakers, valt att ta steget vidare i karriären.
- Jag har upplevt fyra fantastiska säsonger med alla kunder och kollegor. De här åren och erfarenheten kommer jag alltid bära med mig. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till er alla, det har varit en helt otrolig resa! Det känns som ett naturligt steg att gå vidare till Advisory som redan idag har ett bra samarbete med Växjö Lakers. Min förhoppning är att utveckla samarbetet mellan företagen ytterligare framöver säger Emma.

PR & Kommunikation Carolina Toresson