• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Idag 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr
Tisdag Tis 24 April Apr
Torsdag Tor 26 April Apr
Lördag Lör 28 April Apr

Nytt ansikte i Biljettservice

17 februari 2017 10:00
Nyhet

Växjö Lakers välkomnar nytiIlskottet Agnes Lindquist som i samband med landslagsuppehållet startade sin anställning på Växjö Lakers och tog över Emma Koivistos roll i Biljettservice, VIDA Arena.


Snart 21-åriga Agnes är född och uppvuxen i Växjö och efter två månaders resande i Sydostasien är Växjö Lakers Agnes nya utmaning.
- Det känns jättekul att vara här! Det är alltid spännande med nya utmaningar och det här känns definitivt som en stor sådan.

Hur kommer det sig att du ville börja jobba på Växjö Lakers?
- Det är en fantastiskt rolig organisation och jag har hört mycket positivt om Växjö Lakers sedan tidigare, så det kändes som ett utvecklande och inspirerande uppdrag.

Du har hunnit jobba i två veckor nu, börjar du känna dig varm i kläderna?
- Ja, hyfsat! Det är ett högt tempo här vilket gör att man kommer in i det väldigt fort. Just nu håller vi dock stängt Biljettservice med anledning av Melodifestivalen men jag ser fram emot att träffa alla kunder nästa vecka.

Efter fyra säsonger har Emma Koivisto, Försäljningskoordinator Växjö Lakers, valt att ta steget vidare i karriären.
- Jag har upplevt fyra fantastiska säsonger med alla kunder och kollegor. De här åren och erfarenheten kommer jag alltid bära med mig. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till er alla, det har varit en helt otrolig resa! Det känns som ett naturligt steg att gå vidare till Advisory som redan idag har ett bra samarbete med Växjö Lakers. Min förhoppning är att utveckla samarbetet mellan företagen ytterligare framöver säger Emma.